18. elokuuta 2009

Ihme ja kumma

Miehen siskon lahjabolero on nyt sitten neulottu kasaan. Toivottavasti se miellyttää saajaansa. Ohje on novitan kesä 2009 lehdestä, lankana tennessee savunsininen ja langan menekki oli hieman vajaa kolme kerää.Näyttää tuossa ylemmässä kuvassa tosi pliisulta tuo väri, melkein harmahtavalta. Tämä kuva on lähempää ja siinä näkyy todellinen väri paremmin ja tuota mallineulettakin edes hieman.


Tätä oli ihan kiva neuloa ja ihan näppärästi meni lopulta tuo yhteenkokoaminenkin. Suurin ongelma koko prosessin aikana oli löytää rintaneula, jolla boleron saisi kiinni edestä. Kultasepänliikkeet myy vain Kalevalaa ja se oli hieman liian hintava vaihtoehto. Lopulta löysin kuvassa olevan rintaneulan Turun kauppahallista. Kyllä se tuohon sopii jotenkin.

Mielestäni tuo kyseinen savuisen sinisen sävy on yksi kauneimmista sinisistä, mihin olen törmännyt. Olen ostanut sitä alelaatikoista pari vuotta sitten ja uhrasin nyt lähes kolme kerää tähän. Vielä sitä olisi 6 jäljellä ja siitä haluisin neuloa itselleni jotain. Boleron jämät käytän taas yhden fantin tekemiseen ystävän ystävän vauvalle.

3 kommenttia:

  1. Bolero kaunis. Ihana väri. Kiinnitys koru kaunis yksiväristä pintaa vasten :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaunis molemmille! Kuva ei kyllä tee oikeutta työlle, mutta mä vasta opettelen miten noita neuloksia kannattaisi laittaa esille, että saisi paremman kuvan. No tekemällä oppii. =D

    VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)