10. elokuuta 2010

Shetland Revive

Taas uusi Shetland. Mutta tällä kertaa eri langasta. Tämä Rowanin Purelife Revive oli aivan ihanaa lankaa. Tämän neuloi kahdessa päivässä, tosin tämä on hieman pienempi kuin aiemmat. Tällä kertaa tavoitteena oli sellainen kaulaan sopiva syyshuivi, joka ei kuitenkaan lämmitä vielä liikaa saatikka kutita. Revive on kierrätyslankaa ja siinä on kolme säiettä: puuvillaa, viskoosia ja silkkiä. Kaikkia suhteellisen samassa määrin. Tykkäsin ja paljon. Melkein kuin puuvillaa mutta erilaista. Tosin kun kädet hikosivat, tuntui lanka hieman paperimaiselta.

Lanka: Rowan Purelife Revive, väri rock 137 g
Puikot: 5,0 mm 100 cm pitsi-Addit


Lopusta langasta tein huivin seuraksi päässeen MarioMyssyn koristeeksi kukan. Siis ihan virkkasin. Eikä se taaskaan ollut niin vaikeaa kuin kuvittelin. Tuosta tuli omasta mielestäni kiva. Arvelen, että näitä tulee virkattua useampikin koristeiksi sinne ja tänne... Ja tämä setti, se lähtee lahjaksi miehen siskolle.


Ohje: virkattu kukka, Frida Pontén Virkkauksen ilo
Lanka: Rowan Purelife Revive
Koukku: 4 mm


Ohje: MarioMyssy
Lanka: Novita Florica vihreä 68 g
Puikot: 5 mm 40 cm pyörö

4 kommenttia:

 1. Onpa kaunis setti :) Mulla on tekeillä neuletakki samaisesta Revive-langasta punasävyisenä (siis ollut koko kesän puikoilla...). On kyllä kivantuntuinen lanka kutoa!

  VastaaPoista
 2. Tuo lanka taipuu tosissaan moneen, kaunis syyshuivi! Sävy sopii vuodenaikaan :)

  VastaaPoista
 3. Oot sää nopee tekeen! Hienoja taasen. Huivi on taas upea. =)

  VastaaPoista
 4. Outi: Kiitos! Tuo lanka on kyllä ihanaa! Mä tykkään noista värisävyistä ihan mielettömästi. Olisin kyllä voinut pitää tän setin itsekin :D

  Emma: Kiitos! Kyllä taipuu, ihana lanka.

  Riikka: Kiitos, mulla on varmaan jokin kyh-vaihde jäänyt päälle :D 10 päivässä neulonut jo 6 työtä alusta loppuun, ihan outo olo kun tulee näitä valmistuneita koko ajan, mä oon tottunut vaan keskeneräisiin...

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)