1. marraskuuta 2010

Pajunkissamyssy

Vaikka sitä lukee jo ties montaako blogia, niin silti törmää uusiin blogeihin tuon tuosta. Ja sitten huomaa, että jotkut upeat blogit ovat olleet täällä jo vuosia enkä minä ole törmännyt tähän kertaakaan. Minä törmäsin joitakin viikkoja sitten herkku ja koukku blogiin. Ensin löytyi edellisen postauksen kauluri ja sitten tämä pipo.

Pipon ohje on julkaistu Ullassa, mutta handepande oli tehnyt siitä oman versionsa. Se näytti hienolta ja ajattelin, että minä myös tahdon tuollaisen. Ihan kiva tästä tuli, jotain koristetta tähänkin voisi keksiä. Ehkä tästä tulee vihdoin tämän talven myssy itselle. Ellille kiitos mallina olemisesta :DOhje: Pajunkissa-pipo by Memmu Ullasta
Lanka: Katia Merino 100 % Extra fine ruskea 90 g
Puikot: 4 mm 40 cm pyörö


Tuntuu, että välistä ei mitään valmistu ja sitten yhtäkkiä näitä valmistuu liukuhihnalta. Tyttärelle valmistui pöllöpaita viime viikolla mutta sen kuvat ovat niin luokattoman huonoja, että täytyy yrittää tänään uudelleen. Inhottavan harmaata kaiket illat ja tätä sitten taas valitetaan useamman kuukauden ajan. 

6 kommenttia:

 1. Kiva pipo! Tykkään kovasti väristä, ruskealla ei voi mennä pieleen :) Ja kiitos vielä raitahuivilinkistä, pääsi puikoille eilen :)

  VastaaPoista
 2. Kiva pipo, mätsää hyvin kaulurisi kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Joo, tää on kiva malli! Ite tein pari vuotta sitten puuvillaisena ja ehdottomasti vois tehä uudemmanki! =)

  VastaaPoista
 4. Hepuli: Kiitos, ruskea on kyllä sellainen, että pieleen ei voi mennä :D Ei kestä kiittää :D

  helena: Kiitos, niinhän tuo mätsää :D

  Riikka: On kyllä kiva malli, tätä voisin tehdä toisenkin :D

  VastaaPoista
 5. Voi että on kauniin ruskea pipo. Ja mallineulekin on varmaan helppoa neuloa. Taidanpa kaivaa tuon mallin esiin ja kokeilla.

  VastaaPoista
 6. Maila: Kiitos! Mallineule oli kyllä suht helppo, kannattaa kokeilla. :D

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)