5. kesäkuuta 2011

KYH2011

Ollaan siirrytty kesäkuun puolelle ja sehän tarkoittaa taas, että tänäkin vuonna saa osallistua kesäyön hullutukseen eli kyhiin. Puikoille pitäisi saada 25 työtä ennen juhannusta ja kaikkien tulisi olla valmiina, kun heinäkuukin on hulluna neulottu. Viime vuonna onnistuin tavoitteessa, katsotaan miten tänä vuonna.

Kyh#1 oli norjalainen vauvamyssy, jonka tein hamsterikuun aikana valmistuneen vauvan villatakin seuraksi. Tämä oli nopsa tehdä, lanka ihanaa ja malli on helppo. Solmimisnauhoiksi i-cordin sijaan tällä kertaa 4 silmukan ainaoikeaa.


Lanka: Markkalanka Cashmere sock, vihreä 21 g
Puikot: 3 mm 40 cm pyörö ja sukkapuikot
Aloitettu 1.6., valmis 2.6.

Kyh#2 oli Suvi Simolan Ebba myssy. Aivan ihana malli, lanka oli uutta minulle ja aivan ihanaa tämäkin, minä kun tykkään tweed langoista. Kuvaaminen on näillä keleillä hieman haasteellista, sillä tuossa ei viettäisi juuri nyt hetkeäkään liian kauaa :)


Ohje: Ebba by Suvi Simola (linkki vie ravelryyn)
Lanka: Rowan Felted Tweed DK, vaaleasininen 49 g
Puikot: 3½ mm ja 4 mm 40 cm pyörö ja 4 mm sukkapuikot
Aloitettu 2.6., valmis 3.6.


Kovin pipo painotteisesti lähti tämä kyh alkuun, mutta seuraavaksi puikoille onkin sitten päässyt pitsihuivi siskolle ja naapurin vauvan villatakki. Tuossa huivissa on kyllä niin paljon tekemistä, että hieman jännittää miten muiden töiden käy. Mutta en ota stressiä, valmistuu mitä valmistuu, ihan yhtä hullutusta koko touhu :D Tosin se on sanottava, että tällä tyylillä tulee kyllä hienosti neulottua ihan koko kesäkin. Suosittelen! :D

10 kommenttia:

 1. Nätit on molemmat päähineet!

  VastaaPoista
 2. Sieviä myssyjä! Ei tosiaan enää ole oikein pipokelit :)

  VastaaPoista
 3. Suloisia hattusia molemmat, työläitä neuleita oot ottanu haasteeseen! Miunkin oli pakko päästä mukaan hulluttelemaan, iski kateus kun kaikissa muissa blogeissa alko näkyä kyh-postauksia :DD

  VastaaPoista
 4. Minakin olen tehnyt norjalaismyssyja, ne ovat aivan ihania lapsen paassa.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille :D

  Emma: Mulla on vähän suuruuden hulluutta tässä mukana, viime kesänäkin väänsin äidille villatakin ja siskolle tunikan, ihan järjetöntä! Ootko muuten huomannut Raveryn oman ryhmän kyhiläisille?

  VastaaPoista
 6. Sinäkin siis lähdit hulluttelemaan :) . Kaunis pipo-aloitus: vihreä väri on ihana ja felted tweed puolestaan yksi omistakin lemppareistani.

  VastaaPoista
 7. Heidi: Totta kai, mun ei varmaan muuten tulis neulottua mitään kesällä :D Felted tweed oli kyllä ihana neuloa, mun eka kokemus ja tykkäsin :D

  VastaaPoista
 8. nättejä myssyjä molemmat. ylemmässä on ihan uskomattoman kaunis ja raikas lanka <3

  kiva kun kävit blogissani osallistumassa arvontaan. toivotaan että onni potkaisee ja joku palkinnoista päätyy sinun luoksesi :)

  VastaaPoista
 9. anna: Kiitos :D Sun blogia on ihana seurata, sillä korut ja kortit on kauniita joka kerta. Toivotaan että onni potkaisee :D

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)