31. heinäkuuta 2011

Helmineuletta

Yhdet sukatkin sitten sain kyhiin aikaiseksi, Hannan opastukselle syntyivät Broken Seed Stitch sukat. Minä aloitin varresta, koska en ole vielä neulonut ensimmäistäkään paria kärjestä aloittaen, joten miksi aloittaa niin hurjaa projektia nytkään? Kivat tuli näinkin päin. Kuvien ottaminen kuumuuden turvottamista jaloista oli vähintään haasteellista, jotta sai edes julkaisukelpoista kuvaa...Lanka: Handu Merinosukkalanka 100%, Jos tahdot tietää 32 g
Drops Fabel, valkoinen 56 g
Puikot: 2½ mm
Kyh#13: aloitettu 18.6., valmiina 17.7.Värikäs lanka on Ilun värjäämää sukkalankaklubilankaa ja toisena neuloin ihan Fabelia, joka oli kyllä inan paksumpaa kuin ilulainen. Hyvin sopivat silti yhteen. Puikot olisivat voineet olla pienemmätkin, mutta ihan hyvältä jälki näyttää näinkin. Tuosta pohjan raidoituksesta tykkään niin että voisi sitä joskus tehdä raitasukat yhden kerroksen raidoituksellakin.

Kyh jäi sitten kahta vajaaksi. Tunika ja tyttären neuletakki eivät selvinneet maaliin saakka aikarajan sisällä, joka loppuu kohta. Tunikaa voi tikuttaa syksyn mittaan ja tyttären neuletakki valmistunee jo huomenissa, sen verran pitkällä se on, mutta en ryhdy viime hetken paniikki tikutteluun. Kiva oli ja monta hyötyneuletta, joita tarvitaan pian tuli tehtyä. Ensi vuonna uudestaan :D

10 kommenttia:

 1. Hauskan kirjavaiset sukat, ja tosi kiva väriyhdistelmä kyllä :)

  Onnittelut myös itsellesi hullusta kesäyön neulontaurakasta, ensi vuonna ehdottomasti uudestaan!

  VastaaPoista
 2. Upeat sukat! Minäkin olen Hannan blogista ihastellut tuota mahtavaa "raitahelmineuleoivallusta". Sitä pitää ehdottomasti vielä kokeilla.

  VastaaPoista
 3. Kiva, kun "muistutit" tästä mallista.

  VastaaPoista
 4. Löysin ihanaan blogiisi. Mielenkiinnolla jään seurailemaan, mitä muuta kaunista luot...

  VastaaPoista
 5. Onpas mielenkiintoisen näköistä neulepintaa, kauniit sukat on! Ja paljon hienoja neuleita olet kyhäillyt :)

  VastaaPoista
 6. Kiitokset teille ihanille kommenteista! Kannattaa kokeilla, malli on superhelppo. Tervetuloa H3idille, ihan punastuttaa :)

  VastaaPoista
 7. Tuo on kyllä hauska malli, ehdottomasti täytyy itsekin jossakin vaiheessa tikutella.

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)