17. marraskuuta 2011

Angee

Kiitokset kaikille onnittelijoille! 
Täällä pyörii arki kahden lapsen kanssa jo muutaman päivän hurjalla rutiinilla.
Ja vaikka esikoisen kanssa en tuntunut ehtivän neuloa mitään, niin nyt on kahden lapsen kanssa löytynyt muutama hetki silloin tällöin jolloin on saattanut tarttua puikkoihin. Tähän varmasti tulee vielä muutos, mutta neulon nyt kun vielä jostain ihmeen syystä ehtii. 

Jokin aika ennen vauvaa kyselin vinkkejä sukkaohjeisiin. Suurimman innostuksen sain kuitenkin Cookie A:n Sock Innovation kirjasta. Tui oli aloittanut Angeet kyseisestä kirjasta ja innostuin mallista niin että laitoin ne heti puikoille. Nyt on puikoilla jo neljännet sukat kyseisestä kirjasta.

Ohje: Angee by Cookie A 
Lanka: Schoppel-Wolle Admiral 4 fach / 4 ply, keltainen 84 g
Puikot: 2.5 mm
Koko: 39Ilman suurempaa analyysia, sillä en muista kuin tikuttaneeni näitä ihan hirmu vauhtia, mahtava malli ja kiva lanka. Kantapään tein ihan normi vahvistettuna, ohjeessa taisi olla sileänä. Väri ehkä vähän ärtsy, mutta mulla alkaa lankavarasto jo ehtyä. Tai sitten vaan harmittaa etsiä inspiraatiota aina samoista langoista.

Lankalakko päättyikin viime viikolla, mutta nostan itselleni hattua yli kymmenen kuukauden jaksamisesta. Synnytyksestä voinee palkita itsensä muutamalla keräsellä. Ja eipä se nyt ihan hirmuiseen ostovimmaan päättynyt. Ostin pari kerää merinoa pipoja varten ja muutaman sukkakerän, joista ei yksikään ole edes puikoille vielä päässyt. Mutta kunhan tästä joutaa lankaostoksille uudelleen, niin luulenpa, että tästä vajaan vuoden lakkoilusta on kertynyt hieman tuntumaa siihen mitä kannattaa ja mitä ei kannata ostaa.

11 kommenttia:

 1. Aikun nätit :) Ihana värikin. Tuo on jostain syystä malli, joka ei ole iskenyt yhtään siitä kirjasta, vaikka melkein jokainen malli iskee. En tiiä miks. Kuitenki nää on niin sievät :)

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat! Ja kyllä pari kerää silloin tällöin sopii mielestäni ostaa, kunhan homma ei ihan riistäydy käsistä - näin siis ainakin itse yritän lankaostoksia ajatella.

  Ja hieman myöhästyneet vauvaonnittelut koko perheelle! Niin suloinen on tulokas tuossa edellisen postauksen kuvassa :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat, ja pirteän keltainen väri!

  VastaaPoista
 4. Nää on nätit, itekin oon kertaalleen tehnyt.

  VastaaPoista
 5. Ompa ihanat sukat <3
  Kyseinen kirja keikkuu omalla ostoslistallani.

  VastaaPoista
 6. Kauniin aurinkoiset Angeet :)

  Aika pitkä lankalakko, onnea sen selätyksestä!

  VastaaPoista
 7. Kauniinväriset! Itsekin pidän tuosta mallista ja olen yhdet tehnyt.

  VastaaPoista
 8. En ole saanut Sock Innovationista yksiäkään sukkia puikoille, tiedä sitten miksi sillä nämä ovat tosi kauniit sukkaset! Lankalakko päättyi täälläkin, kymmenen ja puoli kuukautta kesti. Tilasin jo ihkulankoja ja odotan pakettia niin malttamattomasti :D .

  VastaaPoista
 9. Mitä?! Enkö mä oo jo kommentoinu tänne? Nää on upeet ja väri on just huippu!

  Toivotaan välittömästi postausta valtavasta kukkasesta!

  VastaaPoista
 10. Täällä kiitetään ja kumarretaan joka kommentille :D

  Lankalakko on tosiaan ohi ja huoletonta muutaman kerän ostamista harrastetaan taas :D

  Tiina, kyllä se tulee kun vaan keksin mitä sille teen :D

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)