28. elokuuta 2012

Kaksin kaunihimpi

Tein sitten vielä kahdet elonpolut lisää, kun se nyt vain on niin kiva malli. Mutta muutkin mallit jo kutsuvat, joten nämä on nyt ehkä hetkeen viimeiset elonpolut. Ehkä. Nämä nakkaan lahjavakkaan, sillä johan se on kohta joulu...

 
Ohje: Elonpolkuja by Tiina Kuu
Lanka: Gjestal Maija pinkki 90 g
Novita Nalle kanerva 89 g
Puikot: 3 mm
Koko: 38/39
Ravelryssa: Elonpolkuja III
Pinkit on maijaa, joka on osoittaunut oikein mukavaksi sukkalangaksi. Kestävyydestä en osaa vielä sanoa yhtikäs mitään, sillä yksiäkään en ole vielä sen enempää käyttänyt. Kanervanväriset on sitten nallea ja oikein kivat tuli noistakin. Lankana vain kovin karheaa neulottavaa. Ehkä jokin kylpy auttaisi?

9 kommenttia:

 1. Sinultahan syntyy sukkia kerrassaan liukuhihnalta! Kauniita ovat nämäkin jälleen kerran.

  Ja edelliset syksyiset sukat ovat ihanat myös!

  VastaaPoista
 2. Uskomattoman kauniita nämäkin sukkasi taas!

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihania sukkia ja millaisella vauhdilla näitä teetkään. Saa ihan minun tekemäni sukat tapaiset näyttämään surkeilta kun vertaa näihin sinun kauniisiin sukkiin =)

  VastaaPoista
 4. Kauniita sukkia ja muitakin neulomuksia !!

  VastaaPoista
 5. Yllättävää kyllä, näistä Nallesukat on miun suosikit! Samaan malliin jumiutuminen alkaa olla jo siun tavaramerkki :D

  VastaaPoista
 6. Onpas herkulliset värit! Mullaki on nyt Nallea puikoilla (sukkia, pitkästä aikaa) ja on kyllä niin karheaa että kovin pitkään ei voi neuloa (varsinki silkkialpakan jälkeen tuntuu melkoselta hiekkapaperilta) ja mulla on sentäs sitä aloevera + jojoba -versiota! Taas muistuu mieleen yksi niistä useista syistä joiden vuoksi en osta Novitan lankoja. Ko vain saiski nämä varastot kulutettua loppuun..

  VastaaPoista
 7. vitsi millä tahdilla sulta syntyy näitä! Ihanat on taas. pitää varmaan tätä mallia testata kun on niin tuottoisa sullekin..;)

  VastaaPoista
 8. Aijai, mitä kätten töitä! Minuakin on taas neulomiskärpänen purrut, mutta aina-oikein-neuleella mennään, ja ääliöhelpoilla aiheilla muutenkin... :)

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)