5. toukokuuta 2013

Pieni Ballerina

Talvella, kun pakkanen paukkui ja lunta oli kinoksittain, meidän suloinen pieni Ballerina toivoi saavansa säärystimet. Tietenkin vaaleanpunaiset. Onneksi näin laajasta lankavarastosta löytyy myös herkän vaaleanpunaista sukkalankaa. Ja onneksi neljävuotiaalla on niin pienet sääret, että ohuesta sukkalangasta huolimatta, nämä valmistuivat viikossa. Ikävä kyllä viikko tuntui olevan aivan liian pitkä aika innokkaalle Ballerinalle. Tapahtuipa jopa niin että puikkoja ihan kannettiin neulottavaksi kesken leikkien. Meillä ei ihan hirveästi tällä hetkellä saa neuloa, sillä molemmat tytöt ovat vahvasti sitä mieltä, että äidin täytyy tehdä joskus muutakin.Ohje: oma, 64 s
Lanka: Schoppel-Wolle Admiral 4 fach / 4 pl, vaaleanpunainen 
Puikot: 2½ mm
Ravelryssa: Prima Ballerina


Loin näihin 64 silmukkaa ja resorin jälkeen sitten ajattelin tekeväni palmikkoa ilman nurjia välisilmukoita, mutta lopulta vain kääntelin palmikkosuuntaa ja tuollaiset niistä tuli. Luonnollisesti näihin haluttiin myös tuollaiset avonaiset kantapäät. Suloisethan ne ovat ja Ballerinakin oli harvinaisen tyytyväinen. 

Seuraavaksi pieni Ballerina tarvitsee keltaisen tyllihameen kevätesitykseen. Toivottavasti temppuileva ompelukone on yhteistyökykyinen edes hetken.

19 kommenttia:

 1. Varmasti ovat pienen ballerinan mieleen. Ihanat!

  VastaaPoista
 2. Suloiset on säärystimet ja hieno ojennus pikkuballerinalla!

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka kauniit säärystimet pikku Ballerina sai! Ja tietty ne pitää vaalenpunaiset olla <3

  VastaaPoista
 4. Ihanan hempeät säärystimet!

  VastaaPoista
 5. Ooh! Samaistun tuohon pieneen ballerinaan ihan täysillä. Mikä suloisuus vaaleanpunaisine säärystimineen! Ballerinalla on kyllä aika ihana äiti.

  VastaaPoista
 6. Kauniit säärystimet, voisin neuloa meidänkin balleriinalle ensi kaudeksi... :)

  VastaaPoista
 7. Suloiset säärystimet, ja hienot on ballerinaneidin poseeraukset :)

  VastaaPoista
 8. Todella söpöt säärystimet ja malli on kaunis.

  VastaaPoista
 9. Siis mitkä hattaraihanuudet! Miehän voisin ittekki pittää tuomosia (ja ennen en missään nimessä sietänyt vaaleanpunaista - ne on ne hormonit taas!). :o)

  VastaaPoista
 10. Todella suloiset. Kiva tuo neulepinta =)

  VastaaPoista
 11. Iso lankavarasto on kätevä juttu, kun lankaa löytyy joka lähtöön :) . Vaaleanpunainen on paras väri ja säärystimet todella hurmaavat.

  VastaaPoista
 12. voi ei.. miten voi olla noin ihanat!! =)

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)