5. marraskuuta 2014

Korsi ja kelo

Minulle oli heti selvää minkä neuleen laitan ensimmäisenä puikoille Eiran langat-lehdestä. Langan valinta oli turhan pitkä prosessi kuten myös aloittaminen. Aikansa se otti, mutta hitaasti hyvää tulee ja niinpä taitavan Sannan Korsi-kämmekkäät viimein valmistuivat.


Ohje: Korsi by Sanna Römpötti
Eiran langat 1/2014
Lanka: Knitlob's Lair Väinämöinen, väri kelo 32 g
Puikot: 2½ mm sukkapuikot
Ravelryssa: Korsi

 
Korsi-kämmekkäiden ohje on helppo, palmikkokuvio on aivan ihana ja lankavalintakin osui nappiin. Aion ehdottomasti tehdä nämä uudelleen. Seuraavat jostain ihanan värikkäästä langasta ja itselle. Nämäkin piti olla itselle, mutta kohtalo puuttui peliin.
 
Viikonloppuna mieheni sisko saapui kylään juhlimaan meidän jo kolmevuotiaaksi ehtinyttä nuorimmaista tytärtä. Siskolta olivat kädenlämmittimet unohtuneet kotiin ja koska hän ei ollut vielä saanut syntymäpäivälahjaansa lahjoitin nämä sitten hänelle. Hyvä mieli molemmilla ja kuvatkin saatiin aikaiseksi, vaikka itse hääräsinkin keittössä.
 

21 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Tiina, niin oli sinunkin :) sulla ne oli vaan pirteämmät ja nyt mäkin haluan ja siksi raaskin luopua näistä :)

   Poista
 2. Oi, kuinka kauniit! Ihanaa, että tartuit minun ohjeeseeni ja neuloit Korret! Näyttävät "kelottuneen" kauniisti. :)

  Olet ensimmäinen, jonka tiedän neuloneen nämä sukkapuikoilla. Sujuiko ihan ok? Itse ne ole nimittäin mallia sukkapuikoilla neulonut... Vinkkasin juuri eräälle sukkapuikkoilijalle, että kämmenselän silmukat kannattaa ehkä ottaa yhdelle puikolle, jotta kuvion neulominen on helpompaa. Kuinka sinä teit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna, kivan ohjeen olit keksinyt! Ehdottomasti neulottava uudelleen :)

   Mä tosiaan neuloin sukkapuikoilla, koska en ole koskaan ehtinyt opettelemaan tuota magic looppausta :) Ihan hyvin sujui näinkin. Mä jaoin ne 25 s kahdelle puikolle 12 ja 13 ja hyvin jakautuivat kuvion keskelle. Ei tuosta mun mielestä huomaa puikon vaihtumiskohtaa. Mun mielestä se on helpompi niin kuin että yhdellä puikolla on 25 silmukkaa, puikot ei pyöri tasaisesti :)

   Poista
 3. Kyllä on hieno malli ja mahtavan hieno toteutus siitä. :)

  VastaaPoista
 4. Oi miten tyylikkäät! Malli on valtavan kaunis ja värivalinta tekee kämmekkäistä todella hienostuneet.

  Ja hyvistä malleista puheen ollen. Arvaa mitä minulla on puikoilla? Älä silti pidätä hengitystäsi, minulla kun nykyisin kaikki kestää ja kestää :)

  VastaaPoista
 5. Nätit on =) Ihana tuo väri ja sopii todella kauniisti tuohon malliin.

  VastaaPoista
 6. Ooo, todella kauniit <3 Mun lehteni on edelleen kaupassa, toivottavasti niitä vielä saa. Tuolla kuviolla haluaisin lapaset itselle, on niin sievät.

  VastaaPoista
 7. onpa tosiaan osunut lankavalinta ja malli loistavasti yhteen tosi kauniit kämmekkäät!

  VastaaPoista
 8. Palmikko on todella nätti! Ja lankavalinta osui mielestäni nappiin.

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)