1. huhtikuuta 2015

Sporttisukkaa

Pari vuotta sitten jonain iloisena talvipäivänä tuli lankakaupasta ostettua kerä kirjavaa lankaa. Niin kirjavaa taas, mutta kuulkaa oikein sporttilankaa! Pakkohan tuollaistakin oli kokeilla! Testiä se sai odottaa parisen vuotta. Kyllähän tuota nyt neuloi, vaikka kovin kirjavaa se kyllä on. Onko tästä sitten jotain hyötyä muun kuin neuleurheilun kannalta niin se jää arvoitukseksi, sillä toivon kovasti kevään tekevän tuloaan.
 
Ja jos nyt vähän sitä neuleurheiluakin niin näissä on jälkikäteen tehdyt kantapäät! Sellaisen peruskantapään eli ranskalaisen tekeminen kestää liian kauan. Jotenkin on vain kivampi neuloa jämälangalla puoli kerrosta ja jatkaa taas sukkaa ilman huolen häivää ja murehtia sitä kantapäätä sitten myöhemmin.
 
 
Ohje: perussukka 64 s
Lanka: Zwerger Garn Opal Sport, väri 6125
Puikot: 2,25 mm
Koko: 40
Ravelryssa: Sporttisukat
 
 

7 kommenttia:

 1. Hauskathan nuo. :) Väristä tulee mieleen joku herkku-cocktail - kinuski-suklaa-vanilja-jälkiruoka... Teitkö levennyksiä ennen kantapäälankaa vai ihan vaan suoran putken? Ajattelin kokeilla tuota kantapäämallia ehkä jo seuraavissa sukissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ovathan nuo aika hyvä herkku-cocktail :) En tehnyt levennyksiä ennen kantapäälankaa, neuloin puolet silmukoista vaan ja ihan hyvä kantapää tuli ainakin minun jalkaani :) Kokeile rohkeasti vaan, tuo vähän muutosta näihin sukkahommiin :D

   Poista
 2. Aika kirjavat tosiaan, mutta silti jotenkin mukavasti yhteensopivat värit. Oikein somat neuleurheilijan sukat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jotenkin ne kyllä yhteen sopii :) Neuleurheilija kiittää ;)

   Poista
 3. Taitaa tuo Sport viitata langan paksuuteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei sentään. Kyllä nämä neulottiin ihan 2,25 mm puikoilla. Tämä oli oikein Opalin teknistä urheilulankaa, kun on noita teknisiä vaatteitakin urheilijoille :) Pitää lämpimänä mutta kosteus haituu jne. En ole vielä testannut käytössä, eikä kovin moni muukaan varmaan, sillä ravelryn mukaan lanka on jo lopetettu :)

   Poista
 4. Sulla ois haaste mun blogissa, jos ehdit vilkaista :)

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)