7. maaliskuuta 2010

Baby blues

Naapurin uudelle tulokkaalle sinistä. Lakista tuli niin pieni, että piti ihan muistella, että onko ne vauvat ihan noin pieniä...? Onhan ne. Ehkä tämän kevään vielä myssy mahtuu.Ohje: Aviatrix baby hat by Justine Turner
Koko: vastasyntynyt
Lanka: Novita Wool tummansininen 25g
Puikot: 3 mm ja 3½ mmOhje: Vauvan sukat Marttojen ohjeella
Koko: 70 cm
Lanka: Novita Wool tummansininen 25g
Puikot: 3 mmYksi kerä riitti juuri ja juuri, jäljelle jäi ehkä 20cm pätkä.
Eipä mulla sitten muuta, mukavaa viikonalkua!

8 kommenttia:

 1. Tosi kauniit! Minullekin syntyi kaveripiiriin viikko sitten poikavauva ja pitäähän hälle neuloa! Tässäpä olis oiva lakin malli..:)

  VastaaPoista
 2. Malli on kyllä tosi helppo ja nopea, tähän meni mulla vain muutama tunti, tosin onhan tuo myssy kyllä pieni =D Suosittelen! Vauvoille on niin kiva neuloa, kun saa nopeasti valmista.

  VastaaPoista
 3. Suloinen setti, ja tehokkaasti sait kerän käytettyä! Niitä pieniä nöttösiä tahtoo aina jäädä lankalaatikoiden nurkkiin lojumaan...

  VastaaPoista
 4. Emma: tosi jännäks meni, hain jo toisen kerän viereen odottamaan mutta jäi koskemattomaksi. Ne pikkukerät on kun niin ikäviä ja aina jää joka työstä uusia nöttösiä. Yhdessä niistä kyllä muodostuu aika keko.

  VastaaPoista
 5. Hepuli: Kiitos! Tykkään kanssa kun tuli vähän erilainen vauvamyssy.

  VastaaPoista
 6. Tuo myssy on kyllä ihana. Tein omani siskonpojalle Drops Alpacalla ja siitä tuli kyllä ihan liian pieni, hyvä ku mahtu nukelle, vaikka puikkokokokin oli yhtä isompi :)

  VastaaPoista
 7. Artesanity: Aivan mielettömän pienihän tuosta tuli. Ens kerralla täytyy tehdä isompaa kokoa ja ehkä paksummalla langalla.

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)