17. joulukuuta 2010

Jämälapaset

Innostuin Handepanden nöttöslapasista niin kovin, että oli aivan pakko saada omat. Pohdin tovin värivaihtoehtoja ja päädyin näihin. Jämäkorista löytyi ruskeaa, turkoosia, keltaista ja vihreää. Muuten nappilapaset, mutta koska tapani on aina purnata jostain niin tuo vihreä ei toimi, haluaisin sen tilalle valkoista. Niin ja valitsin turhan ohuita lankoja, sillä eihän näitä käytä kuin vasta keväällä. Mutta jos jotain huomion arvoistakin niin huomatkaa, että neuloin itselleni jotain! Siis minulle! Paistaa se joskus risukasaankin.
 

Ohje: lapaset omasta päästä
Langat: Sandnes Garn Lanett ruskea
Sisu turkoosi
Drops Baby Merino vihreä
Regia keltainen
Puikot: 3 mm


Vartta tein ihan urakalla, jotta sen saa sitten ruttuun ranteelle. Näyttää kivalta. En ole peukalokiilaa tehnyt kovin montaa kertaa ja näissä pääsin taas harjoittelemaan. Kyllä minä sen jo jotenkin ymmärrän. Ensi kerralla pitänee kokeilla sitä intialaista versiota, kun se on niin kivan näköinen.Valitsin langat niin että juuri riittäisivät, siis omasta mielestäni. Olen ilmeisen huono arvioimaan langankulutusta, sillä näitähän jäi vaikka kuinka! Josko tekisi vaikka kevääksi ohuen pipon samoilla raidoilla.

11 kommenttia:

 1. Voih, raidat on aina niin ihania. Ja kyllä nää kuule toimii, keltaisella tai ilman. On kauniit!

  VastaaPoista
 2. Onpa hienot, ja hyvä kun on pitkä varsi niin lämmittää ranteita! Tosin sitten keväällä, kun saat lapaset käyttöön tuskin tarvii ranteen lämmitystä niin kuin nyt :)

  Mulla on parhaillaan jännät paikat kummipojan raitalapasissa, kun jämälankoja on vähän ja en osaa yhtään arvioida langankulutusta..

  VastaaPoista
 3. Minäkin vain tulin kertomaan, että värit sopivat hyvin yhteen =)

  VastaaPoista
 4. Kivat raidat, ja ihanan pitkät varret!

  VastaaPoista
 5. Ihanat värit! Sulla on ihan mieletön värisilmä! Kauniit lapaset kokonaisuudessaan.

  VastaaPoista
 6. Maija: Kiitos :D

  Tiina: Kiitos, raidat on mullekin tällä hetkellä se juttu. Ne on ihania :D

  Outi: Kiitos, no vähän on harmittanut kun ranteenlämmittimille olisi töissä tarvetta, mutta en viitsi purkaa vaivalla neulottua. Mutta kyllä näitä sit keväälläkin käyttää, ovat niin ohuet. Jos sun langat ei riitä, niin otat sitten jonkin ekstran vielä mukaan. Mulla oli yllätys, että nämä langat riitti niinkin pitkälle ja jäi vielä.

  Ellimelli: Kiitos :D

  Peikkotyttö: Kiitos :D Värit oli kyllä tarkan syynäyksen tulosta.

  Neferi: Kiitos :D

  Outi: Kiitos :D

  Riikka: Kiitos :D

  Emma: Kiitos :D raitoja olla pitää. Teen yleensä liian lyhyet varret lapasiin, näiden kanssa sitten ihan irrottelin :D

  Hepuli: Voi kiitos :D taas mä punastelen :D

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)