6. helmikuuta 2011

Kat

Näitä on tullut esiteltyä jo neljä, mutta aina yksi mukaan mahtuu :) Kat myssyn viimeisin versio tuli vihdoin ihan itselle ja voi että kun siitä tuli ihana! Tykkään mielettömästi ja myssy on kyllä ollut kovassa käytössä. Tämäkin valmistui jo tammikuun piporalliin, mutta kuvaa siitä ei tullut aiemmin otetuksi.


Ohje: Kat by Kim Hargreaves
Lanka: Katia Merino 100% 96 g
Puikot: 3½ mm resoriin ja 4 mm muuhun myssyyn
Lanka oli mahtavaa. Ostin tämän alekorista Piikkopirrasta mutta en ole aiemmin keksinyt mitä tästä neuloisi. Kun sitten tein näitä Kateja niin pakkohan se oli itsellekin saada ja harmaa on niin ihana väri. Merinoa oli kiva neuloa, vaikka lanka välillä halkeilikin. Paksua ja pehmoista ja ihanan lämmintä. Puikkosuositus on oikeasti 4-4½ mutta tein sitten kuitenkin ohjeen mukaan kokoa pienemmillä puikoilla, jotta ei tulisi liian isoa. Hieman jännitti riittääkö lanka mutta rohkeasti silti neuloin ohjeen mukaan ja hienosti riitti, muutama gramma vielä jäi ylikin.

4 kommenttia:

 1. Hyvän näköinen ja kiva väri sekä hieno toteutus :)

  VastaaPoista
 2. on kyllä todella hyvän näkönen! mun mario-myssy meni purkuun ja päätyi jo toiseksi malliksi. pitäis kuvailla tässä joku päivä..=)

  VastaaPoista
 3. Jippii, vihdoin jotain sulle itsellesikin! Kivan näköinen!

  VastaaPoista
 4. Neferi: Kiitos :D Itekin tykkään ihan älyttömästi!

  Riikka: Kiitos :D Harmi se mario mutta parempi niin jos kerran parempi malli löytyi :D Kuvaamiseen ajan löytäminen on kyllä joskus niin turhauttavaa, joskus vaan ei ehdi ja joskus vaan ei jaksaisi vaivautua yhden pipon takia :D

  Elli: Sanopas muuta, jippii tosiaan :D Ihan mulle ja tuli vielä kivakin :D

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)