11. toukokuuta 2011

Swallowtail

Tykästyin tuohon harmaaseen shettikseen niin että päätin tehdä toisen huivin samasta langasta. Swallowtail on ollut listalla jo jonkin aikaa, joten päädyin siihen. Tein ohjetta isomman, aiemmin tulostamani pepperknitin muokkausohjeet olivat onneksi vielä tallessa, sillä linkki niihin ei näyttänyt enää toimivan. Tein siis toista kaaviota viisi kertaa enemmän kuin ohjeessa ja neljännettä kaaviota varten sitten lisäsin neljä ylimääräistä silmukkaa eli kaksi per puolikas.



Ohje: Swallowtail by Evelyn A. Clark
Lanka: Katia Laine Nylon harmaa 126 g
Puikot: 4 mm 80 cm pitsi-Addit



Tästä tuli kyllä todella iso, vaikka en tätä muistanutkaan mitata. Hieman silmä kaipaisi jo väriä, mutta kaunis harmaa silti. Mutta nuo nuput, ne on ihania, minä tykkään. Tämä menee lahjaksi ihanalle ja pitkäpinnaiselle ompelukurssin opettajalleni, joka on jaksanut neuvoa tälläistä ompelukonetumpeloa koko vuoden :D

13 kommenttia:

  1. Upea huivi, väri sopii malliin loistavasti. Ja nuo "nuput" ovat tosi kauniita!

    VastaaPoista
  2. Upea huivi jälleen kerran! Sie alat olla jo huivien ammattilainen :D

    VastaaPoista
  3. Aivan upea huivi! Olet kyllä hirmuisen taitava!

    VastaaPoista
  4. Blogissani on siulle jotain :)

    VastaaPoista
  5. Ihana lahja! Ja todella kaunis huivi. Väri on nätti ja tyylikäs. :)

    VastaaPoista
  6. Oi, kaunis on! Herkkä pitsi, värikin sopii niin hyvin. Hieno lahja opettajalle :)

    VastaaPoista
  7. Upea huivi jälleen kerran! Varmaan pitää itsekin kohta ruveta...

    VastaaPoista
  8. Minä olen se onnellinen ope, joka sai tämän ihanan huivin :) Se on täydellinen, niin kaunis ja ihanan värinen! Pidän sitä varmasti paljon. Suuri kiitos vielä Maritta, aurinkoista kesää! Ps. Et ole mikään ompelutumpelo, sait paljon aikaiseksi vuoden aikana :)

    VastaaPoista
  9. Kiitos kaikille ihanista kommenteista!

    Emma: mä jo mietin että osaanko mä enää muuta neuloakaan :) Tyttärelle väänsin pari myssyä kesää varten ja heti sen jälkeen taas puikoille huivi, mä oon ihan mahdoton näiden kanssa :D

    Henna: Olet kyllä täysin tuon huivin arvoinen! Kiva että tykkäät :D Toivotaan että nyt välivuoden aikana ei ompeluinnostus ihan tyystin laannu. Kiitos hyvästä opetuksesta ja aurinkoista kesää sinullekin!

    VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)