16. helmikuuta 2012

Liebster Blog

Sain Minä tein I Made blogin Marilta tunnustuksen, kiitos! Tässä oli yhdistetty kaksi tunnustusta, joista toisen juuri listasin, joten vastaan nyt vain tuohon toiseen osaan.


1. Käsityösi josta olet ylpein ja jota arvostat kovasti?

Tätä piti miettiä kovasti, sillä neulon yleensä aika perusjuttuja. Ja muut kuin neuletyöt ovat vähän harjoitustasolla. Piti sitten ihan Ravelrysta tarkistaa, mitä on tullut tehtyä. Omille tyttärille tehty kastemekko on ehdottomasti yksi työ, josta olen äärettömän ylpeä.

2. Kaunein rakennus jonka olet nähnyt?

Hmm, kauheasti ei ole tullut matkustettua ja suomalainen arkkitehtuuri ei ole oikein sykähdyttänyt. Italian arkkitehtuurin koin ikävä kyllä toisaalla likaiseksi ja toisaalla liian prameaksi. Brittiläiset rakennukset sen sijaan miellyttävät silmää ja tuntuvat kotoisilta. Voisin vastata Longbourn tai Pemberley, mutta se olisi jo ehkä hieman rajalla... Joku on katsonut liikaa pukudraamoja :)

3.Laulu joka koskettaa syvästi? 

Aika moni laulu koskettaa ja tuo muistoja ja vaikka todella moni koskettaa syvältä, en nyt listaa yhtään.


4. Minkä asian tunnet arjessasi raskaaksi?

Jaksamisen. Mies on päivät töissä ja sukulaiset asuvat toisessa kaupungissa, joten yksin on jaksettava, vaikka miten harmittaisi välillä. Vastasyntyneen ja uhmaikäisen mahduttaminen samaan asuntoon on ollut välillä haastavaa. Ja joskus se on vaan ostettava itse ystävänpäiväkukatkin.


5. Mistä asioista nautit eniten arjessasi?
 Omista tytöistä, ystävistä ja neulomisesta. Omat tytöt on ihanat ja rakkaat, vaikka vanhempi koetteleekin päivittäin äidin rakkautta. Parhaat ystävät asuvat naapurissa ja heitä näkee lähes päivittäin. Neulominen taas on ihana rentoutumiskeino iltaisin, kun päivä on pulkassa ja lapset untenmailla.

Tällä kertaa hieman erilainen tunnustus. Napatkoon mukaan ken haluaa. 
2 kommenttia:

  1. Samoja teemoja lie jokaisella äidillä. Katselin, että taitaa olla sama kastemekko jonka minäkin neuloin omilleni.

    VastaaPoista
  2. Ihan takuuvarmasti :D Tuo kastemekko on joko kevät tai kesä 2006 novitasta. Kaunis malli, mutta kauhea työ :)

    VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)