16. huhtikuuta 2012

Kyläsillä

Käytiin viikonloppuna sukuloimassa Uudessakaupungissa ja kun nyt kerran vieraalle maalle asti suunnattiin, niin pitäähän sitä paikallisessa vierailla. Anopilla oli asiaa lankakauppaan eikä minulle tarvitse asiasta kahdesti mainita. Paikallinen lankakauppa Friika oli kiva tuttavuus, iloisen pirteä ja valoisa kauppa, jossa oli mukava emäntä. Ehdottomasti eksyn tänne toistekin. Josko vaikka kesällä ehtisi neulomaan mökkeilyn välissä...


Ja koska tuliaiset on aina sallittuja niin pitihän sitä lankaa sitten ostaa. Malabrigon sukkalanka liilana, koska se nyt oli hyllyn väreistä kutsuvin. Regian sukkalankaa kerä ja kaksi kerää eco-puuvillaa, kun nyt kerran tiskirättikaupoilla oltiin alun alkaenkin. Kassalta mukaan hyppäsivät vielä KnitPron neliskanttiset sukkapuikot. Kun turhat ostokset piti tänä vuonna leikata minimiin, niin täytynee pistää tuo regian raidallinen heti uusille puikoille.

7 kommenttia:

 1. Oi oi oi, ihanat ostokset! Kauniit värit!

  VastaaPoista
 2. Mmm, herkkuostoksia. Näyttää muuten erinätiltä tuo Malabrigo ja raidallinen kerä vierekkäin.

  VastaaPoista
 3. Herkullisen värisiä lankoja.:) Ainaki toi Regia on ihana!

  VastaaPoista
 4. Yhdyn Falineen, itsekkin kuolasin tuota väriä, mutta oli päässyt loppumaan Lankabaarista :(

  VastaaPoista
 5. Onpas kivat lilat värit Malabrigossa ja Regiassa. Turkoosi lilan kans on aikas makea. Täytyypä laittaa korvan taakse. Kivat ostokset piristää aina välillä!

  VastaaPoista
 6. Tämä kiittää ja on niin kovin ylpeä ostoksistaan, edelleen :D On ne langat ihania :D

  VastaaPoista
 7. Herkullisen näköisiä tuliaisia!

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)