31. toukokuuta 2012

Sekalaisia sukkia

Muut tekee Kyh-listoja mutta minä vaan panikoin. Millä aloittaa? Missä mun langat on? Missä on puikot? Kauhea stressi ja suunnitelmista ei tule yhtikäs mitään. Jotenkin tuntuu, että täysin uuden ohjeen sisäistäminen on tuntuu nyt täysin mahdottomalta ja kaikki tekstit on täyttä hepreaa. Toivotaan, että huomenna on selkeämpää.

Mutta vanhat alta pois, jotta voi koko kesän raportoida taas kyhejä. Täällä on Juusojen lisäksi valmistunut kovin sekalainen seurakunta sukkia. Yhdet oli äitienpäivälahja, yhden 4-vuotis synttärilahja ja kolmannet lahja siskolle, jonka ikää ei liene viisasta paljastaa. Kaikki siis lahjoja ja kaikki nähtävästi myös liiloja.Ohje: mallia perus
Langat: Regia Design Line by Kristin Nicholas Garden Effects 81 g
Vuorelman Veto, väri tumma liila 61 g
Novita Nalle marjaretki, väri mustikka 98 g
Koot: 39, 27 ja 39
 Puikot: 2½ mm ja 3 mm


Perussukkia raidoilla ja ilman. Kaikki myös neulottu tarpeeseen niin että ei kai sitä ihan turhaan näitä lahjoja neulo... Mutta kyllä näiden lahjaröykkiöiden tekemisessä saisi pitää vähän taukoa... Kaikki menee tasasta vauhtia aina jollekin lahjaksi. Paitsi nyt viime aikaiset harhahypyt :)

Tuo regian ostin pääsiäisen aikaan Friikasta ja samalla ostin KnitPron neliskanttiset puikotkin. Ikävä kyllä yhdessä puikoista oli  pieni halkeama, mutta sain puikot vaihdettua uusiin. Näillä on kyllä hyvä neuloa, yleensä kartan ohuita puupuikkoja, sillä ne tuntuvat taipuvan minun käsissäni. Muutenkin KnitProt tuntuvat nykyään olevan aina käsissä muiden puikkojen sijaan, mutta niillä on vaan niin hyvä neuloa.

7 kommenttia:

 1. kauniita sukkia! olen samaa mieltä kanssasi KnitPron puikoista, itse tykästynyt NovaMetallisiin :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä on kaunista tuo ylimpien sukkien raitalanka, aivan ihanaa!

  VastaaPoista
 3. Nuo ekat raitasukat on ihan minun lempparit - taisin lankaa jo kehua silloin kun postasit ostoksistasi. Värit vain on niin ihanat. :o)
  Mulla ei onneksi ole nyt mitään lahjuksia neulottavana, mutta eipä juuri ideoita siitä mitä sitä tekis ittele. Mutta ehkä parasta on tehä jollekki toisele yllätykseksi. :o)

  VastaaPoista
 4. Heräsin kevätuniltani ja heti kirmasin tänne ihastelemaan. Upeita huiveja tuolla alla, ihana mekko tytölle ja nää sukatkin...miten ihmeessä saat noin tasaista ja noin nopeesti!?! Tuo ylin sukkalanka on kyllä herkullinen. Alan selväsi taipua lilalle...

  VastaaPoista
 5. Peikkotyttö: Kiitos :D Knitprot on kyllä hyviä käsissä, täytyypä tutustua noihin noviinkin.

  Saila: Kiitos :D

  Neulisti: Mä en yleensä valmisraitaisista tykkää, paitsi kerällä ne aina houkuttaa :D Mutta näistä tuli kyllä kivat :D

  Hurahtanut Heidi: Munkin :D Nuo värit on tosiaan ihanat, onneksi siskokin tykkäsi :D Mulla ois aina kauhia lista lahjoja tehtävänä, mutta nyt yritän vähän itsekkäämmin neuloa. Ei kai sitä aina voi lahjoa neuleilla, ihmiset jo kyllästyy :D

  tiinaf: Voi kiitos sulle! Kiitos lämpimän toukokuun, sain neulottua todella paljon hiekkalaatikon reunalla. Ihanaa ottaa tuokin aika hyötykäyttöön :D Liila on ihana väri, sille pitääkin vähän taipua...

  VastaaPoista
 6. Maritta... :D Ei sun neulomisiin kyllästy!!! Ihanat on nuo sukat, jotka sinulta sain <3 Pojatkin sellaisia haluis... ;)Mutta pukinkonttiin sitten :D Valsulle mieluiten punaiset vinkkaa tuosta vierestä ja arvaatkin mikä merkki niissä saisi olla ;) Eikös ole ihanaa kun sukulaisia riittää kerjuulla..

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)