24. syyskuuta 2014

Kohoneulesukat

Ostin keväällä kaksi kerää Novitan nostalgia-lankaa, koska se sattui olemaan alennuksessa ja väreiltään juuri sopivaa uusiksi sukiksi tietylle herrasmiehelle. Aikansa se otti, mutta juuri kuumimpina heinäkuun päivinä, tartuin tuohon lankaan ja neuloin valmiiksi katsomani mallin pois Novitan sukkalehdestä.
Tässä nyt sitten malli ö. Kohonneulesukat. Yksinkertainen ja helppo, mutta ihan hieno malli. Näistä tuli kyllä paksut, kuten paksusta langasta vain odottaa saattaa ja isot, mutta niihän se käyttäjän jalkakin on.


Ohje: ö. Kononeulesukat Novitan sukkalehti
Lanka: Novita 7 veljestä nostalgia, vihreä 171 g
Puikot: 3½ mm
Koko: 45
Ravelryssa: Kohoneulesukat

6 kommenttia:

 1. Miten mä en muista noita sukkia siitä lehdestä ollenkaan..(menen kohta katsoon). Aika kivannäköinen pinta. 7veikasta tulee juu paksut sukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne on siellä viimeisenä. Pinta on helppo ja jotenkin tykästyin että tähän lankaan sopisi. Ja sopiihan se. Mutta onhan tuo 7veikka silti aina oma itsensä, että ei sitä kyllä monesti vuodessa viitsisi. Mä tykkään ohuista enempi :)

   Poista
 2. Komeat sukat. Aikas miehekkäät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä on miehekkäät :) Toivottavasti kestävät edes hetken käytössä, kun kaikki edelliset ovat kuulemma rikki.

   Poista
 3. Ööö...miten ihmeessä minäkään en muista noita lehdestä...ö-malli siis! Korvan taa taas kerran! Tattis! Kauniit on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ööö todellakin :) ja kiitos. Välillä kiva tehdä muutakin kuin pitsiä ja palmikkoa sukkiin, sopii siis hyvin miehellekin :)

   Poista

kiva kun kommentoit :)