26. syyskuuta 2014

Välineurheilua

Tässä blogissa ei olekaan hetkeen lankakuvia nähty. Se ei kuitenkaan tarkoita etteikö niitä olisi kotiin eksynyt. Paatunutkin lankakeräilijä sortuu välillä, vaikka järki/mies/lapset sanoo ettei tarvitsisi. Mutta onhan ne ihania. Nallen ja seiska veikan keräilyn lisäksi olen langennut kasvattamaan ihan perussukkalankavarastoani sekä haalinut ihanuuksia.
 
Alla syntymäpäivälahjani, sitä Malabrigon sukkalankaa, jotka suorastaan huutavat päästä puikoille uudella sohvapöydällä, jolla lahjoin ihan itse itseäni. Kenties huivi vai yritys saada aikaiseksi jotain isompaa?
 
 
 
Yllä olevat ihanuudet ovat odottaneet vuoroaan jo ties miten kauan. Ja alla olevista tulee heti mieleen, että talvi on kohta ja nämä vain lepäävät kerillä. Myssy, huivi, mitä muuta?
 

Nämä kaksi kaverusta liittyvät soppaan nimeltä Eiran langat. Kevään korvalla sain kutsun tulla mukaan kivaan projektiin ja vaikka ihan noviisi suunnitteluhommissa olenkin niin uskaltauduin mukaan. Muihin verrattuna suunnittelin jotain kovin pientä ja sievää, mutta jotain kuitenkin. Siitä lisää tulevina viikkoina. Nyt puikot käsiin ja syksyn myssysatoa kasvattamaan!
 8 kommenttia:

 1. Komea on sisääntulosi neulesuunnittelun maailmaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a, kovin on simppeliä muihin verrattuna :) Mutta ei mulla nyt kovin isot tavoitteetkaan olleet :D Sä olet niin kokenut jo näissä hommissa, mua kyllä hirvittää tälläinen virallinen julkineulominen :D

   Poista
 2. Minkä niminen sävy noissa Malabrigoissa on? Ihania kaikki, mutta Malabrigolla on erityisesti ihanuuksia. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävy on Turner. Malabrigolla on kyllä ihania lankoja :D Kyllä näitä kelpaa neuloa, kunhan keksii mihin raaskii nämä uhrata :)

   Poista
 3. Voi että mitä herkkuja, kirpasee vähän ku ei oo omissa käsissä nämä!

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)