9. kesäkuuta 2010

Kyh: valmiit 7 / 9 aloitetut

Pikkuneidin bolero eli kyh#6 valmistui. Muokkasin mallia paljon ja lennossa, joten muistiinpanoja ei ole. Ohje oli aika sekava ja sen kanssa oli mennä hermot, mut sitkeästi päätin, että valmiiksi teen.


Ohje: Sugar Plum Cardi by Sublime, Suuri käsityölehti 4/2009
Lanka: Novita Tennessee 97 g
Puikot: 3½ mm 60 cm pyöröt


Vähän tuli huolimattomasti tehdyn näköinen, mutta sopii mekon kanssa hyvin. Toivotaan, että neidille kelpaa. Nappi on ostettu neidin omia nappikokoelmia varten ja sieltä lainattu. Tai no aika pysyvä laina taitaa olla kyseessä. Neiti itse on ollut jo kolme päivää Fammun hoivissa ja huomenna saa äiti kunnian hakea neidin kotiin. Viikonloppuna ja ensi viikolla sitten juhlitaankin kolmen päivän ajan neidin kaksivuotisia. 

Valmiiksi tuli myös tänään aloitettu ja valmiiksi saatu toinen norjalainen myssy eli kyh#9. Langan olen ostanut viime syksynä joululahjoja varten ja se oli jo neulottu kauluriksi. En kuitenkaan ollut kaulurin malliin tyytyväinen ja nyt kun tuon kaulurin löysin keskeneräisten laatikosta, purin sen ja otin langan uusiokäyttöön. Tuosta riittää varmasti vielä sukkiinkin, erittäin riittoisa lanka.


Puikot: 3½ mm 40 cm pyörö
Lanka: Debbie Bliss Baby Cashmerino 31 g

7 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuli tuosta bolerosta! Tosi kauniin värinenkin ja sopii tosiaan hyvin tuon mekon kaveriksi. Lakkikin on suloinen! =)

  VastaaPoista
 2. Sulla on aika hyvä valmistumisprosentti noissa kyhäilyissä! Oot kohta heti juhannuksena kaikin puolin valmis! xD

  VastaaPoista
 3. Riikka: Kiitos! Aika säätäminen siinä oli ja ihan tyytyväinen oon loppujen lopuksi. Ja tuon värin valitsin kun sattui noin hyvin sopimaan mekkoon. :D Jotain hyötyä isoista lankavarastoista...

  Mrs.Marple: Joo no toistaiseksi on hyvä prosentti, mutta mulla on monta isoa suunniteltua vielä aloittamatta ja vähän pelottaa miten niiden käy. Nyt on jo saanut neuloa silmukan jos toisenkin... Ei nuo ikävä kyllä itestään oo valmistunut :D

  VastaaPoista
 4. Meillä juhlittiin pari kuukautta sitten kaksivuotisia samanlaisessa mekossa, mutta meidän neidillä ei ollut noin hienoa boleroa! Mukavia juhlia ja onnea pienelle isolle tytölle!

  VastaaPoista
 5. Kirsi: Kiitos! :D Juhlia on kyllä kovasti odotettu ja nyt vihdoin neiti pääsee juhlimaan! :)

  VastaaPoista
 6. Ihastuttava bolero ja niin suloinen synttärisankari! Onnea :)

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)