4. kesäkuuta 2010

KYH valmiit

Kesäyön hullutukset 1, 2 ja 3 ovat valmiita.

Puikot: 4 mm 60 cm pyöröt
Lanka: Novita Tennessee 188 g

Ensimmäinen Kyhini. Tämä valmistui kolmannen päivän iltana/yönä ja tätä neuloin erittäin, erittäin suurella innolla. Nyt tuo pitäisi vielä kostuttaa ja myöhemmin varmaan kuvaan paremman kuvan Ravelrya varten, jahka se saadaan siskon päälle.


Toinen Kyh oli Marttojen ohjeella neulotut vauvasukat. Hieman tuli isommat kuin ajattelin. Tein 80 cm version ja näissä meni  toisesta päivästä joitakin tunteja. Tilaustyö ystävälle.


Puikot: 3½ mm
Lanka: Novita wool vaaleanpunainen 30 g


Puikot: 2½ mm 40 cm pyörö
Lanka: Novita wool vaaleanpunainen ja valkoinen

Kolmas Kyh oli norjalainen vauvamyssy. Raidotin sen vaaleanpunaisella ja valkoisella, mutta en oikein lämpene tälle yhdistelmälle. Tuo valkoinen näyttää hieman likaiselta läheltä katsottuna. Tein tämän ekstrana samalle ystävälle, kun lankaa oli. Myssystä puuttuvat I-cordit, mutta ne ovat tällä hetkellä tekovaiheessa. Eli teknisesti tämä ei vielä ole aivan valmis. Tätä teen varmasti toisenkin, tosin eri langasta ja isommilla puikoilla ja ilman raitoja.

Neljäntenä työnä puikoille pääsee ikuisuusprojektiksi muodostunut February Lady Sweater äidille. Sitä on tehty ja purettu ja nyt se tehdään valmiiksi uudesta langasta ja uudella tarmolla. 

Viidennen aloitin jo myös. Se on ikuisuusprojekti siskolle, tunika novitan ohjeella. Sitä olen kevään mittaan neulonut jo kahdesti melkein valmiiksi asti. Nyt lähtee se viimeinen yritys ja toivotaan etten liian ronskisti karsi silmukoita, sillä pientä en tällä kertaa tahtoisi tehdä. Liian isot on jo koettu.

4 kommenttia:

 1. Oot kylä ollu aikaansaava! Hienoja töitä kaikki. =)

  VastaaPoista
 2. Voi hyvänen aika sentään, mikä vauhti sulla! Eihän sulla jää mitään viimeisteltävää enää heinäkuulle tällä menoa :-)

  VastaaPoista
 3. Riikka: Kiitos! On nuo kyllä aikaakin vieneet :D Mutta hienon alun sain, nyt voi sitten löysätä tahtia... Tosin mitäs mä koko viikonlopun tekisin jos en neulois ;D

  Ellimelli: Voi varmasti jää! Mulla on niin hirveät noi projektit, että ei tuu heinäkuukaan riittämään. Mutta ahkerasta alusta oon ylpeä, rinta rottingilla :D

  VastaaPoista
 4. Hienoja on! Onko tuohon vauvanmyssyyn ohjetta? Näyttää niin hyvältä ja istuvalta. =)

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)