20. heinäkuuta 2010

Fa Fa Fa

Kyh#18 valmistui viikonloppuna mökillä. Koska tarjolla oli sopivan kokoinen jalkamalli, piti nämä tikuttaa valmiiksi heti. Toinen sukka oli jo valmis ja toinen oli jalkaterää vailla. Koko 37 eli pituutta 22 senttiä niin eipä tuossa kauan mennyt.


Näiden piti tulla aluksi ihan itselle, mutta kun sukkien varret olivat valmiit, yritin kokeilla pituutta vaan eipä sukka mahtunutkaan jalkaan. Tai no mahtui se mutta erittäin työlään kiskomisen jälkeen. Tuo palmikko kiristää todella paljon, joten sukat menevätkin siskolle, jolla on sirompi sääri ja 37 jalka. Ehkä teen nämä toiste isommalla koolla ja kirkkaalla keltaisella.


Ohje: Fa Fa Fa Socks
Lanka: Regia Uni 4-fädig 69 g
Puikot: 2½ mm

6 kommenttia:

 1. Nätit! Tosi tasasen näköistä jälkeä oot tehnyt!

  VastaaPoista
 2. Ootpa löytänyt kivan sukkamallin, pitääkin pistää muistiin!

  VastaaPoista
 3. Nätit on. Siskon onni, etteivät mahtuneet sulle :-).

  Mulla ei ole toiveitakaan saada kaikkia KYHäelmiä valmiiksi, puoletkin tekee tiukkaa.

  VastaaPoista
 4. Outi: Tuo on kyllä kiva malli, mutta tiukka, kannattaa tehdä isompi koko suosiolla, koska jopa mallin kapeaan jalkaan oli kuulemma ahdistavan tiukka.

  Ellimelli: Kiitos, kyllä siskolla tuppaa olemaan tuuria näiden mun kutomusten kanssa. Löytävät kotinsa suht usein sieltä :D
  Mulla uupuu Kyheistä enää viisi ja yhdestä niistä uupuu vain kaksi kerrosta ja päättely sekä sauman ompelu. Mutta... mehiläinen pisti mua tänään oikeaan keskisormeen! En oo vielä kokeillut onnistuuko neulominen mutta turvonnut se on ja paljon! Kyllä mua koetellaan tämän kyhäilyn aikana :D En kyllä usko että kaikkia saisin valmiiksi muutenkaan mutta jos nyt yhden edes vielä...

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)