3. maaliskuuta 2011

Regian raitoja

Viimeinen valmistunut hamsterityö oli sukat, jotka menevät ihme ja kumma taas lahjaksi. Näitä valmiiksi raidoitettuja Regian keriä löytyy varastosta ihan maltillisesti ja nämä on ensimmäiset tästä Crazy Colorista. Kauhean villiä tämä raidoitus ei minun mielestäni ole, mutta tiedä sitten muiden mielipiteistä.


Ohje: perussukat
Lanka: Regia Stretch Crazy Color, väri 00110, 88 g
Puikot: 2½ mm
Koko: 42 


Oikein laskeskelin ja mittailin, jotta kerät lähtisivät samasta kohtaa ja kaikki menikin tismalleen hyvin kunnes yllättäen oltiin toisessa kantapäässä ja kuvio olikin pari raitaa edellä. Laskin kerroksia ja vertailin tiheyttä, mutta saamatta sen koommin mitään vastausta, on tuonne vain jonnekin varteen kadonnut pari riviä. Luultavasti flunssahouruissani laskin kerrokset väärin ja nyt tuo toinen sukka on sitten pari riviä varresta pidempi. Terän osalta raidat eivät sitten enää pitäneet tietenkään paikkaansa, mutta yhtä kaikki ihan kivat tuli. Ei haitanne minua, toivottavasti ei saajaakaan. 

Kulutusta näistä 88 g, mikä nosti hamsteritilin 2229 grammaan! Huima tulos, kun ottaa huomioon että olin helmikuun alussa ihan sormi suussa, että mitä neuloisin. Jotain lankasyöppöjä sitä olisi voinut neuloa, mutta ensi kerralla sitten.

9 kommenttia:

 1. Sievä väritys sukissa, ei munkaan mielestä yhtään villi! Onko siinä langassa jotain joustoa (Regia Stretch)? Mitenköhän toimii käytössä?

  VastaaPoista
 2. Maltilliselta tuo raidoitus näyttää minunkin silmään :)

  Mie en paljon uskalla käyttää itseraidoittuvia lankoja. Mulla on nimittäin tapana neuloa toinen sukka aina vähän ensimmäistä tiukemmaksi ja jossakin kohtaa alkaa aina heittämään.

  VastaaPoista
 3. Kivat sukat on, musta raidoitus on oikeen hyvännäköinen. :)
  Ja mielettömän hyvä hamsterisuoritus! Oot kyllä vikkelä neulomaan.

  VastaaPoista
 4. Ihanat värit! Hirmuista vauhtia pistelet siellä :) Kauniit sukat, varmasti saaja tykkää!

  VastaaPoista
 5. Aika kiva väritys sukissa.

  Minä annan raitalankojen raidoittaa ihan omiaan, en siis edes yritä täsmätä raitoja sukissa.

  Huima on tuloksesi hamsterikuussa!

  VastaaPoista
 6. En yleensä kauheasti tykkää monivärisistä langoista, mutta näissä raidoitus menee tosi kauniisti.

  Hurja saavutus hamsterikuussa!

  VastaaPoista
 7. Olet sitten kutonut kuukaudessa sen verran grammoja kuin minä koko vuodessa :D . Hieno saldo. Ja hienot ovat sukatkin. Raidoittuvat kauniisti ja värit sointuvat toisiinsa hyvin.

  Ehkä muuten nimi crazy ei viittaa langan väriin vaan siihen, kun neuloja metsästää niitä kadonneita kerroksia...? :)

  VastaaPoista
 8. Kivat perussukat!! Minun käsitys Craystä on vähän erillainen :D

  Ja todella kaunis tuo almepi Mara!! <3

  VastaaPoista
 9. Outi: Eipä tuo kyllä mitenkään villi ole :D En tiedä tuosta joustosta miten onko sitä, ihan normi sukkalangalta vaikutti :)

  Tess: No en minäkään, mutta tämä on tälläinen heräteostos :) Tuota mietin myös että josko oon sitten neulonut tiukempaa toisen sukan, kun kaikki muuten täsmäsi :) Luultavasti.

  Tiina: Kiitos :) kaikkeni annoin :D Nyt onkin sitten hieman hiljaisempaa kautta luvassa, puikoilla ei pysy tällä hetkellä yhtikäs mikään :(

  Hepuli: Kiitos :) Kyllä tuo oli aika saavutus, nuo peitot söivät aikalailla lankaa niitä tässä on kiittäminen :D

  -maria-: Kiitos :) Niin minäkin yleensä, en jaksa nähdä niin tarkkaan vaivaa. Nyt näin ja silti ei täsmännyt :D

  Ellimelli: Kiitos :) Mullakin nämä moniväriset on lähinnä heräteostoksia, joille ei sitten kauheasti ole käyttöä, kun niitä ei tee mieli neuloa. Mutta näistä tuli kivat :D

  Heidi: Voi hurja, mutta sulla laatu korvaa määrän :D Sinä teet ajan kanssa kauniita neuleita, minä se aina vähän sinnepäin :D Saattaapi olla että tuo on se crazyn tarkoitus tässä :D

  Roina: Kiitos :) Ja kiitos marankin puolesta :D

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)