21. maaliskuuta 2011

Spring Forward

Maaliskuun toinen valmistunut. Oikeastaan kolmas, mutta se kakkonen pitäisi pingottaa, joten nämä kiilasi edelle. Ei siis mitenkään ahkeraa neulomista tässä kuussa. Blogissakin on täten hiljaisempaa ja muidenkaan blogeihin en ole pahemmin ehtinyt kyläilemään. Yritetään parantaa tapoja, josko kevät toisi uutta virtaa.Lanka: Hjertegarn Sock 4, punainen 73 g
Puikot: 2½ mm


Kevättä maanitellaan rohkeasti esiin, minä yritin sukin. Kovin ovat joulun väriset, mutta josko tuo nimi sitten kuitenkin auttaisi kevättä eteenpäin... Malli on Knittysta kesältä 2008. Ohje oli helppo ja mallineule jäi mieleen parin kerroksen jälkeen. Ohjeessa oli 2,25 puikot, minä tein 2,5 puikoilla ja näistä tuli juuri sopivat omiin lättäjalkoihin.

Nyt on punaista sitten sukissakin, josko nämä olisivat sellainen käännekohta, että tänään menisi niillä punaisilla siellä jäälläkin voittoisammin!

11 kommenttia:

 1. Onpas sievät sukat, ehkä se kevät tulee punaisillakin sukilla :) Mulla on kyllä tämä malli mennyt ihan ohi, pitää pistää muistiin.

  VastaaPoista
 2. Nätit ovat!
  Helmikuun jälkeen blogisi äkisti hiljeni niin, että meinasin jo eilen kommata, mihin olet hävinnyt. Huh, neulot kuitenkin edelleen. ;)

  VastaaPoista
 3. Outi: Kiitos, toivotaan että tulee :D Minäkin törmäsin malliin ihan sattumalta ja on kyllä helppo ja kyllä tätä taidettiin siellä ohjeessa ihan mainostaa hyväksi teevee-neuleeksi.

  Tiina: Kiitos :D Hieman oon itsekin kaivannut tänne, mutta kun eipä oo ollut mitä esitellä eikä oikein mitään ylimääräistä löpinääkään nyt irtoa... Kyllä mä yritän välillä neuloa, nyt kun nämä valmistuivat, oon viettänyt jo kaksi iltaa aivan ilman puikkoja! Pelottavaa, toivotaan ettei tämä kestä kauan...

  VastaaPoista
 4. Pitsi on aina keväistä ;) Nätit! Mie oon ainakin saanut huikeasti lisävirtaa valoisista aamuista ja illoista, toivottavasti siekin piristyt :)

  VastaaPoista
 5. Nää on ihanat! Mie tykkään ihan sikana tuosta mallista jo nyt, vaikken oo vielä ehtiny itte ees tehä :D

  VastaaPoista
 6. Kauniit sukat ja nätti väri! =)

  Laitoin sulle sähköpostia tulemaan lanka-asioista (jos et tuota osoitetta satu aktiivisesti tarkistamaan).

  VastaaPoista
 7. Emma: Kiitos :D On se kyllä ihana että aamut on jo valoisia ja illallakin sietää olla ulkona kauemmin. Kyllä tämä tästä, ohi menevää mallia :D

  hillanen: Kiitos :D ihana tämä malli ja helppo kun mikä, äkkiä sä nämä saat tehtyä :D

  Hepuli: Kiitos :D

  riikka: Kiitos :D ja kiitos viestistä, mä lörppöttelin ummet ja lammet jo vastaukseksi :D toivottavasti on apua :D

  Maikka: Kiitos :D

  VastaaPoista
 8. Mainiot sukat. Väristä tykkään ja mallista kans .)

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)