25. maaliskuuta 2012

One Lovely Blog Award

Sain Sukkasillaan Sailalta ja Missä neuloimme kerran -blogin tytöiltä tunnustuksen. Kiitokset heille!

One Lovely Blog Award tunnustus edellyttää, että

1. kerron linkin kera keneltä tunnustuksen sain
2. kerron 7 sekalaista faktaa itsestäni
3. jatkan tunnustuksen eteenpäin 15 bloggaajalle

 Sekalaisten faktojen miettiminen on aiheuttanut harmaita hiuksia ja niinpä lähestyn asiaa käsillä olevien asioiden kautta.

1. Kaakao. Se on hyvää ja tykkään siitä kovasti mutta juon suht harvoin. Molemmilla lapsenhakukerroilla TYKSissä olen jäänyt koukkuun vanHoutenin reilun kaupan kaakaopusseihin. Mutta ne kuuluu sairaalaan, eivät maistu kotona samalta. 

2. Pyykit. Olen jonkin sortin pilkunviilaaja. Mutta vain tietyissä asioissa. Kuten pyykin kanssa. Aikaa ennen lapsia laitoin pyykit kuivumaan värien mukaan. Tuohon kun ei ole enää aikaa, eikä tilaa, niin nyt pyöritän rulettia käyttäjän mukaan. Jokaisen pyykit omilla riveillään. Ja voi sitä tuskaa jos on pakko laittaa sekaisin.

3. Mun mielestä jos pyykit paukauttaa kunnolla ennen kuivumaan laittoa, ei niitä tarvitse silittää, sillä ne kuivuu siististi. Piste. Silitys on ihan ok, mutta ei oo järkeä silittää jokaista pikku paitaa, joka saa heti aamupalapöydästä tahroja. Nih.

4. Jossain asioissa oon tarkka, kuten ettei mies jättäisi omia vaatteita tuoleille ja tavaroita sinne tänne. Mutta suljen silmäni täysin kolmelta neulepussukalta ja yhdeltä lankakorilta ja langanpätkiltä kirjahyllyssä jne. Ne ei tietenkään haittaa yhtään. 

5. Meidän kolmen istuttava sohva on oikeasti yhden äidin sohva. Tuohon ei pahemmin muut mahdu kun äiti on siinä. Tilaa vievät langat, ohjeet, puikot ja pussukat. Ja imetystyyny. Ja joskus kun jaksan kaivaa sen esiin niin kannettavakin.

6. Mä istun melkein aina jalat ristissä. Siis niin kuin joogassa. Tämäkin on jo hyvä syy miksi sinne sohvalle ei moni muu mahdu viereen. En mä osaa edes istua normaalisti. Aina on vähintään yksi jalka pepun alla.

7. Mä olen kauhea hamsteri. Tahtoisin vähentää tavaran määrää ja selkeyttää kotia ja järjestystä. Aina kun tämä tulee puheeksi, ajattelen lankojani ja unohdan koko jutun. Yli 40 kilon varastossa on varmasti karsimisen arvoisia lankoja, mutta ei pysty. Langat on kuitenkin vain vuorenhuippu meidän kolmiossa. Täällä on tavaraa moneen menoon.


En nyt jaa tätä eteenpäin, sillä aikani on rajallinen enkä ehdi nyt etsiä blogeja, jotka eivät vielä ole tätä saaneet. Mutta jos tahdot ottaa tämän mukaan niin olepa hyvä :D

7 kommenttia:

 1. Mä niiiin allekirjotan ton vitoskohdan! Ihan sama ongelma meilläki =D

  VastaaPoista
 2. Hei! Osaallistuit arpajaisiini viidellä arvalla, mutta et valinnut mitä arpajaisvoitoista tavoittelet. Ehdit vielä tehdä sen klo 21 mennessä, sen jälkeen arvon (ilman sinua :-(

  VastaaPoista
 3. Jesh, en ole ainoa. Kuutonen on ihan mun juttu. En ole koskaan oppinut istumaan niin kun ihmiset istuu. Aina on oltava jalat koukussa, mieluiten vielä toinen niistä kankun alla.

  VastaaPoista
 4. Kohta neljä on just meiltä :D Näen punaista kun miehen housut tai sukat lojuu jossain, mutta miun neuleet saa rauhassa vallata puoli sohvaa...

  VastaaPoista
 5. Maija: no todellakin, ei sinne sälän sekaan nyt kukaan muu enää sovi sotkemaan :D

  juuli: voi harmitus sentään! multa jäi se kohde valitsematta kun tytöt tarvitsivat johonkin ja sitten se unohtui kokonaan.

  Neulisti: no mä kanssa, aina jossain vänkyrä asennossa. töissäkin normaalissa työtuolissa en osaa istua normaalisti :D

  Emma: no just, nytkin istun tässä koneella housut ja villapaita selkäni takana, tähän iso huokaus. ja villasukat tuo säilöö pitkin lattioita, kun kuulemma löytää sitten ne helpommin kun tarvii...

  VastaaPoista
 6. Kylläpä moni kohta kuulosti varsin tutulta. Pyykkien laitto, sohvan valtaaminen (hei, meilä on kuitenki kulmasohva!), miehen tavaroitten jättäminen vääriin paikkoihin (ja ne omathan on just oikealla paikalla pitkin sohvaa ja sohvapöytiä).. Huojentavaa kuulla, etten sunkaan ole ainoa. ;o)

  VastaaPoista
 7. Hurahtanut Heidi: no etpä tosiaan taida olla :D taitaa olla aika yleistä tuo :D

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)