1. maaliskuuta 2012

Sataa, sataa ropisee...

Kalenteri näyttää, että on jo maaliskuu. Helmikuu päättyi eilen auringon paistaessa ja maaliskuu alkoi vesisateella. Taitaa olla aika kaiva esiin kurahousut ja ostaa itselle uudet saappaat. Mutta neuleasiaa. Helmikuu meni täysin langatta. Siis ostamatta. Ihan huomaamatta. Voisin vannoa ostaneeni, mutta se taitaa olla helmikuu niin lyhyt että lankakaupoillekaan ei ehtinyt. Nyt tekisi sitten kovasti mieli ostaa. Ainakin sitä Novitan lilaa Woolia...

Minua viisampi lankakauppias vain neuvoi, että lankaa ei kannata ostaa varastoon. Niinpä, ihan mahdoton tilanne, kun tekee mieli ostaa lisää, mutta vanhatkin odottaa neulojaansa ja aikakin on kortilla. Lankaa on tänä vuonna laitettu neuleiksi 1456 g, jos kirjanpito nyt pitää paikkansa.

Tänä vuonna on tullut opittua kyllä vaihteeksi uuttakin. Tammikuussa se nirkkoreuna ja Rikkessä ollut German Twist aloitus. Helmikuussa kokeiltiin uhkarohkeasti jo kirjoneuletta. Niistä apinasukista puuttuu enää muutama rivi kuviota ja sitten se teräosa. Ei kauan menisi jos vain ehtisi niihin tarttua.

3 kommenttia:

 1. Oletpa sie vain kutonu jo tälle vuele! Pitäs minunki kyllä laittaa taas tuo kirjanpito kohilleen. Saattaa muuten olla, että miekään en ostanu kerän kerää. Ei nyt ainakaan tule mieleen mittään. :o) Mukavaa alkanutta maaliskuuta!

  VastaaPoista
 2. Hassua, minun kirjanpitoni sanoo 1420 grammaa. Tikataanko samaan tahtiin :D Mene vaan kaupoille, jos tulee vaikka ydinlaskeuma, niin eipähän lopu tekeminen.

  VastaaPoista
 3. Hurahtanut Heidi: no on tuota jonkin verran sentään, jotenkin oletin että en ehdi neuloa pätkän vertaa vauvan kanssa :D mä oon yleensä aika huono pitämään kirjanpitoa mutta nyt kerrankin ehdin :D mukavaa maaliskuuta sinnekin!

  Homsantuu: hih, tikataan tosiaan samaan tahtiin :D kovasti mieli tekisi ja huomenna luultavasti menenkin :D

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)