4. maaliskuuta 2014

Cascade kuplat

Muutama viikko sitten päätin, että kyllä se on niin että tämä äiti saa sentään joskus neuloa itselleenkin. Kun ne lapsetkin kerran jo saivat lämmintä päälleen. Viikonlopuksi oli toki suunnitelmissa muutakin, mutta kyllä sitä yhdet lapaset aina ehtii.

Maanantaina laitoin valmiit kuplat käsiin ja kun tuuli tuiversi sormien välistä totesin, että nämä ovat niin väljät, että vaativat sisälapaset. Täytyy tehdä kokoa pienemmillä puikoilla seuraavaksi, sillä nelosen puikoilla näistä tuli isohkot ja liian reikäiset ja tuo varsi ei edes mahdu minun talvitakkini hihasuista sisään. Voi harmitus sentään.

Mutta malli on kyllä hauska ja lanka ihana. Pitäisi tätä cascadea hankkia enempikin, jos vain jostain löytyisi aika kaiken langan neulomisellekin.


Ohje: Kupla by Soile Pyhänniska
Lanka: Cascade 220 silver grey 44 g ja kansas 53 g
Puikot: 4 mm
Ravelryssa: Cascade kuplat7 kommenttia:

 1. Hienot lapaset ja aivan ihanat värit!! Todella pehmeät, mutta siltikin jotenkin räväkät. Mikä tuossa oranssissa nykyään viehättääkään, kun ennen se oli inhokki värini ja nykyään silmä lepää! :) Tuota Kuplaa tekis mieli itsenikin joskus testata. Saas nähdä vaan koska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa talvi nostaa oranssin osakkeita :-) Olisi kiva kuulla kokemuksia Cascaden kulutuskestävyydestä. Neuloin villatakin ko. langasta. Neulominen oli herkkua, mutta neule nuhjaantui mielestäni todella nopeasti.

   Poista
 2. On kyllä ihanat kuplat,niin hienon väriset!

  VastaaPoista
 3. Minusta myös tuli melko suuret, kun tein ohjeen mukaan. Itse vähensin muutaman kuplan ja tuli just hyvät. Kauniit värit näissä sinun omissasi on :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuplia! Harmi etteivät olleet niin lämpöiset kuin miltä näyttävät. Kivat kuvat! :)

  VastaaPoista
 5. Nätti väri. Itselläni on Novitan harmaa ja keltainen, hiukan tummemmalla värillä kuin sinulla, kuitenkin se on mukava väriyhdistelmä harmaa-keltainen-oranssi. :)

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)