18. maaliskuuta 2014

Sinistä Regiaa

Sain äidiltä synttärilahjaksi syksyllä kaksi kerää Regiaa, joka on yksi suosikki sukkalangoistani. Väri ei nyt ihan ole omaan makuun ja kun sitä on kaksi kerää alkaa jo vähän ahdistaa. Päätin neuloa ainakin toisen kerän pois.
 
Ja kun oli pakko aloittaa jotain, laitoin puikoille joskus neulomani herrasmiehen hienot sukat. Perusmalli puikoilla eikä tämä lankakaan kauheasti innostanut, joten hieman kesti nämä saada valmiiksi. Mutta ei nyt kuitenkaan paria kuukautta kauempaa, on sitä kauemminkin sukkaparia neulottu. Niistä Iikun jämäraitasukista innostuneena kokeilin tätä lankaa niihin yhden rivin raitasukkiinkin. Niistä enemmän kunhan saan kuvat otettua. Huvittaisi kokeilla vielä Broken Seed Stitch-sukkiakin. 


Ohje: Gentleman's Fancy Sock, Nancy Bushin kirjasta Knitting Vintage Socks
Lanka: Regia Allround Color, sininen 86 g
Puikot: 2½ mm
Koko: 43 

3 kommenttia:

  1. Ihanat sukat! Itse voitin Knitting Vintage Socks-kirjan tässä jokinaika sitten ja tunnistin mallin heti :) On kyllä ihania sukkia tuossa kirjassa, kun vain pääsisi niiden neulomista testaamaan :)

    VastaaPoista
  2. Minusta tuo väri on kiva ja sukat on hienot! Menivätkö herrasmiehelle? :D

    VastaaPoista
  3. Ihan kaunis on tuo lanka noissa sukissa. Kiva on tuo mallikin. Mullakin on tuo kirja mut mitään en oo tainnut siitä vielä neuloa! Tuo lanka on varmaan huikeen kiva yksiraita-sukissa!

    VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)