24. helmikuuta 2010

Kirjavaraston kartutusta

Innostuin Book Depositorysta siinä määrin, että olen ehtinyt viikossa kartuttaa neulekirjakokoelmaani jo kolmella kirjalla.Kirjahyllyyn ovat tiensä maailmalta kotiin löytäneet Nancy Bushin Knitting Vintage Socks: New Twists On Classic Patterns, Suzan Mischerin Greetings from Knit Cafe sekä Judith Durantin Luxury Yarn One-Skein Wonders: 101 Small Indulgences.

Nancy Bushin tilasin, koska etsin saapassukan mallia, joka sopisi haluamaani tarkoitukseen. Ja onhan tuo kirja täynnä hienoja malleja, loistohankinta. Luulen, että neulon näistä vielä monet.

Knit Cafen tilasin, koska halusin ohjeen pitkävartisiin sukkiin, mutta päädyin kuitenkin käyttämään Nancyn ohjetta. Tämä kirja ei kuitenkaan ollut aivan turha hankinta, löytyy siitäkin muutama mukava malli, etenkin neulottu hame, joka ehkä pääsee joskus vielä puikoille.

Luxury Yarn One-Skein Wonders kirjan tilasin, koska minulla on muutkin sarjan kirjat ja olen niistä tykännyt. En ole neulonut aiemmista kirjoista kuin kaksi mallia mutta pidän kirjojen ideasta ja aika ihania malleja tässäkin kirjassa. Lähinnä huiveja, myssyjä ja lasten neuleita, mutta meiltä löytyy tarvetta kaikille näille.

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä! =) Ihan mieletön määrä lankaa!! Pitäisköhän nyt itsekin tällä viikolla kaivella varastoja, kun oon lomalla.. Uskoisin kyllä että sitä ei löydy lähellekään noin paljon kuin sulla! =)

  Tosi kivoja töitä oot tehnyt, ihan mun makuisia.. ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kaunis! Ja täsmälleen sama kehut takaisin sinnepäin!

  Tuo varaston läpi käyminen on kyllä turhan työläs projekti tulokseen verrattuna... Onhan se kiva että tuli tehtyä mutta vähän on pistänyt mietityttämään tuota hamstrausta... Ja sitä että kuka nämä kaikki vielä joskus neuloo? Mutta kun ne on niin sieviä ja suloisia ja ja... :D

  VastaaPoista
 3. Mie tilasin samasta putiikista kuusi (!) neulekirjaa viikko sitten, kaksi tuli jo ja ehkä ne loputkin pian. Ihan loistavaa kun hinnat on puolet halvemmat kuin kotimaassa eikä edes postikuluja... Komiat sukat on ylempänä tulossa, onneksi löytyi oikeaa lankaa!! (Taas yksi syy lisää olla enää ostamatta Novitaa.) Mutta lohtulangat on ihastuttavia, mitähän niistä syntyykään...

  VastaaPoista
 4. Emma: Oi, kuusi kirjaa! Mitäköhän olet tilannut... BD on kyllä sellainen aarreaitta, ihanan halvalla ja ilman postikuluja.

  Ylemmät sukat edistyy, koko vaan on niin iso että puuduttaa välillä neuloa niitä. Onneksi puikoille on päässyt jotain muutakin välillä. Tuo nalle sekoilu oli kyllä tosi harmittava, sillä sen sijaan että saisin varastoa pienemmäksi mulle jää 4,5 kerää tuota lankaa jäljelle...

  Lohtulangasta ajattelin Silk Kerchiefin tehdä mutta se päässee puikoille vasta kesällä...

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)