19. tammikuuta 2012

Tyhjäkäyntiä ja Glynis

Mitä muut edellä, minä perästä. Pakkohan se on kokeilla, kun muut ovat esitelleet toista hienompia Rikkejä blogimaailmassa. Mutta voi sentään, että ei kulje. Tuntuu kuin tyhjää neuloisi. Työ ei tunnu etenevän yhtään. Ja tämän hetkinen tulos näyttää pannumyssyltä. Saapa nähdä mitä tuosta tulee...


Ja vielä yhdet joululahjaksi päätyneet sukat. Mutta esittelen ne vasta nyt, sillä on ollut pohdinnassa kehtaako näitä esitelläkään. On meinaan niin rumat kuvat ettei noista edes saa selvää millaiset ovat. Tai edes minkä väriset. Iltahämärä ja kattovalo eivät ole suosikkeja täälläkään. Ei tuo kuvaajakaan tainnut enää jaksaa kuvata näitä viimeisiä niistä monista sukista, jotka jouluksi tikutin.


 Ohje: Glynis by Cookie A
Lanka: King Cole Merino Blend 4 Ply, purppura 81 g
Puikot: 2.5 mm
Koko: 38
Ravelryssa: Glynis


Malli on taas Cookie A:n ja kyllä tökki näidenkin neulominen. Hetken jo pohdin teenkö lainkaan valmiiksi. Mutta koska olen pakkomielteinen neulomisen suhteen niin tein. Kolme oikein yhteen ei ole suosikki täällä. Kuvio oli suoraan sanottuna turhan työläs. Ja kun nuo eivät edes mahtuneet meikäläisen jalkaan niin eipä tuosta kuviosta ole edes kunnon kuvaa. Onneksi mahtuivat hyvin anopin jalkaan, jolle ne lahjottiin. Lankana King Colen merinoa, joka on 100 % villaa eikä siis edes kestä kovassa käytössä. Mutta tämä nyt sattui olemaan ainut lanka, joka oli sopivan väristä. Niin että vaikka lankaa on niin se ei ole ikinä oikean väristä. Olipas hapan päivitys, pitänee mennä nukkumaan :)

6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää tuo Riken alku! Se on malli, joka näyttää hyvältä päässä, ja muuten sipulipussilta. Jatka vaan sinnillä loppuuna asti:)

  VastaaPoista
 2. Ihan samaa täältä miekin hihkun. Hyvältä tuo pipo näyttää! Sehän on sellanen pelkistetty malli, joka tosiaan näyttää päässä hyvältä. Niin moni sitä kehunut, että miekin alkuviikosta mietin sen aloitusta :-)

  VastaaPoista
 3. Hyvä siitä tulee! Minäkin kerran tai kaksi tuskastelin, kun pipo ei tunnu etenevän, aina vain oli monta tuumaa vielä. Mutta lopputulos olikin sitten mainio :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit on Glynisit epämääräisissä kuvissakin :) Ihanan värinen huivi alempana!

  VastaaPoista
 5. Pannumyssy rikkestä tuleekin ;) Mutta kivan näköinen päässä, ja uskomattoman istuva. Makuasia tietenkin, itsekään en heti syttynyt, mutta oman neulottuani en ihmettele lainkaan, miksi ihmiset sitä kehuvat. Kehun minäkin!

  VastaaPoista
 6. MevrouwWalvis: Kiitos :) Tuo on kyllä niin totta, hyvin kuvailtu :D Ja sinnillä mentiin loppuun asti :D

  tiinaf: Kiitos :) Kannattaa aloittaa, ihan loistomalli. Istuu päähän ja näyttää (ainakin omasta mielestä) hyvältä :D

  Anna: Ja tulikin ja pakkohan se on toinenkin tehdä. Mä jään helposti koukkuun ohjeisiin :D

  Emma: No kiitos :D Ja kiitos :D

  Minna: Pannumyssy tosiaan :D Mutta on kyllä istuva ja loistava päässä. Ei sitä turhaan ole kehuttu :D

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)