23. syyskuuta 2009

Saapassukkaa

Täällä on oltu ahkerina. Tai on oltu jo pitkään mutta nyt vasta paljastetaan kun on lahjottu saajaa. Anopilla oli viikonloppuna synttärit ja päätin neuloa Suuren käsityölehden mallin mukaan hänelle saapassukat.Kuvassa näkyvät sukat on tehty useammalla värillä, mutta eivät olleet ihan minun mieleen, joten päätin tehdä ihan yksiväriset. Lisäksi jatkoin mallineuletta myös sukan päälle, alkuperäisessä siihen on laitettu raitoja enkä oikein niistäkään välittänyt. Mallikuvio ei oikein avautunut minulle ja kolme iltaa yritystä ja purkamista ja päätin sitten tehdä kuvan mukaan.

Kyllä se mallikuviokin sitten myöhemmin selkeni, itse olisin aloittanut sen kyllä eri kohdasta. En tiedä oliko mallikuviossa virhe vai enkö vain tosiaan osannut lukea sitä vai onko suuren käsityölehden tyyli sellainen, että itse täytyy älytä aloittaa kuvio sopivasta kohtaa. En ole lehteä seurannut sitten 90-luvun, joten kokemusta ei näistä ole. Mutta sen näen itsekin tulevaisuudessa, sillä anoppi tilasi kyseisen lehden minulle syntymäpäivä lahjaksi =D Viikonloppuna sain myös siskolta ja veljeltä hieman myöhäisen syntymäpäivälahjan itsekin, Puroa ruskana ja lankarahaa. Kyllä nyt kelpaa miettiä kädentaitomessuja =D

Mutta takaisin sukkiin.

Lanka: Drops Fabel ruskea 127g
Ohje: Suuri käsityölehti elokuu 2009, ohje hieman muunneltuna eli mallikuviota jatkettu myös jalkapöydän päällä.

Ensimmäisen sukan neulottuani meinasi tulla epäusko, että toinenkin täytyisi vielä tehdä. Varsien neulominen oli niin tuskaisen pitkä projekti, että ihan rehellisesti myönnän pakertaneeni näitä yli kolme viikkoa. Välillä kyllä tuska hiki virtasi ja mietin että josko sittenkin vasta jouluksi... Nämä oli jos nyt oikein muistan niin vasta neljännet neulomani sukat. Mutta innostus on kyllä noussut nyt kun sukat ovat valmiit. Päässä pyörii lista sukista, jotka haluisin neuloa.

Ja jotta ei nyt ihan pelkää sukkaa niin muutakin olisi. Minä olen ostanut neule kirjoja. Tässä niistä ensimmäinen ja esitellään sitten myöhemmin lisää.Hyvän olon neuleet. Suloinen pieni kirja, josta löytyi heti inspiraatiota. Stiinalle pääsi heti puikoille kauluri. Siitä lisää kunhan saan valmiista kuvan.Viikonloppuna pääsi perille vihdoin ja viimein myös mieheni siskolle syntymäpäivälahjaksi tehty bolero. Tässä siitä kuva ihan nyt käyttäjän päällä, näyttää huomattavasti paremmalta näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiva kun kommentoit :)