22. maaliskuuta 2010

Wollmeise

Asiasta tietäville ei tarvinne muuta mainita.
Muille tiedoksi, että näitä saa jos on oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja nopea, näppärä, hyvä hermoinen ja onni on myötä. Minä halusin sen raparperin ja sain. Ja sen lisäksi kaksi muuta. Loppu viikosta uskalsin odottaa jo pakettia, mutta ei sitä torstaina laatikosta löytynyt. Menimme naapurin kanssa kauppaan ja naapuri kävi postissakin, minulla sinne ei ollut ikäväkseni asiaa. Kotiin tultua aloin selata uutta novitaa ja lehti ryökäle olikin syönyt postilapun sisuksiinsa ja wollmeiset odotti postissa! Onneksi mies oli niin kiltti, että lähti töiden jälkeen hakemaan.
Vähän jännitti mitä sieltä tulee. Miltä ne näyttää? Miltä ne tuntuu ja tuoksukin on kuulemma aika manna... Ihania herkkuja. 100% Merinot rivissä vasemmalta oikealle: Birkenrinde, Feldmäuschen ja Rhabarber.

Mitäs näistä sitten uskaltaa tehdä, jotta pääsevät arvoiseensa neulomukseen? Vai pitääkö näitä vain paijata ja silitellä... Nuo Knotty sormikkaat ja monet muut Laris Designin sormikkaat innostavat. Twinistä tulisi ilmeisesti kestävämmät sukat ja nämä kun on kaikki merinoa niin enpä tiedä. Pistetään tarkkaan mietintään ja neulotaan vasta kun tiedetään. Nyt vain silitellään...

3 kommenttia:

 1. Oi, sait Raparperin! Birkenrinde on myös kaunis :) . Minäkin mietin kovasti mitä näistä raaskisi tehdä.

  VastaaPoista
 2. Siullakin näitä ihanuuksia! Mie taidan kohta olla ainut joka ei ole ikinä Wollmeisea omistanut :D Hypistellyt olen kyllä neuletapaamisessa...

  VastaaPoista
 3. Heidi: Raparperi oli se ihan ykkösvalinta ja olin aika innoissani, että sen tosiaan sain ihan ekalla yrittämällä. Kynnys on kyllä aika iso ryhtyä näistä jotain tekemään. :)

  Emma: Ihania ovat, mutta ostoprosessi on aika jännä tapahtuma. Ei muuta kuin ensimmäisiä hankkimaan, ei varmasti jää viimeisiksi... :)

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)