4. toukokuuta 2010

Beautiful Blogger


Sain Emmalta ihka ensimmäisen tunnustukseni, Beautiful Blogger Awardin! Kiitos Emma!
Laitan tämän eteenpäin Heidille, Marille, Quickstepille ja Riikalle.

Ja kylmästä huolimatta, kevät on jo pitkällä. Mökillä oli vastassa kukkameri ja hyytävän kylmä merituuli. 
Kesä yrittää nostaa päätään...

5 kommenttia:

 1. Kiitos tunnustuksesta! =) Mulla on ihan neule-blääh menossa.. Yksi pikkutyö ihan muutamaa kerrosta vaille valmiina ollu viikkotolkulla! =)
  Ihania kukkia! Täällä ei kyllä olla vielä noin lähellä kesää..

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanasta tunnustuksesta. Mä olen ollut niin hiljaksen, et olin ihan hämästyksestä pudota tuolilta kun sain sulta muistamista. Kiitos ja halaus :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tunnustuksesta :) .

  Minulta oli mennyt ihan ohi tuo edellinen postaus ja siinä esitelty ihana huivi. Malli on kaunis mutta etenkin tuo väri kolahti; täydellinen helmenharmaa.

  VastaaPoista
 4. Riikka: Ole hyvä, sulla on niin kiva blogi! Joskus sitä vain ei jaksa neuloa, kyllä se kohta taas sujuu! :) Mulla on onneks tällä hetkellä vauhti päällä ja toivon, ettei pahempaa taukoa olis tulossakaan, kun on tekemättömien lista niiiiiiiiiiin pitkä.

  Mökillä oli yllätykseksi kevät/kesä näinkin pitkällä! Aivan ihana kukkameri oli vastassa! Sinistä ihan valtoimenaan. Ikävä että ei saatu hyvää kuvaa koko näystä.

  Quickstep: Ole hyvä! Sulla on niin kiva blogi, että oon ihan jännityksellä odottanut, että koska se taas päivittää ja koska saamme nähdä Sen! :)

  Mari: Ole hyvä! Ihana blogi myös sinulla! :)

  Heidi: Ole hyvä! Tuo väri osui heti kyllä minuunkin, kun sen viimeisenä lankana ostin tälle vuodelle. Se oli jotenkin niin kaunis ja herkkä, pyörittelin käsissä monta kertaa ja päätin tehdä itselle huivin ja suht täydellinen tuli =D

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)