2. kesäkuuta 2010

Kyh 1 ja 2 / 26

Eilen se alkoi, koko kesän kestävä tikutus ja puikkojen kilkatus. En jaksanut valvoa keskiyöhön, vaan jouduin tylsänä aloittamaan ensimmäisen kyhini vasta tiistai aamulla. 

KYH#1: Puikoille pääsi ensimmäisenä Razor Cami pikkusiskolle synttärilahjaksi. Lankana Novita Tennessee ja puikot 4 mm 60 cm pyöröt. Valmista pitäisi tulla pian sillä synttärit on 9. päivä.

Neulomistahtia hidastaa nyt armottomasti sormien telominen. En ole pitkään aikaan saanu mitään vekkejä aikaseksi ja eilen sitten kaupassa ostin veitsisetin ja siitä paketin pahvin reunasta, onneksi en kuitenkaan itse veitsistä, sain kivan viillon vasempaan etusormeen. Kun tulimme kaupasta kotiin, jäi oikea etusormi pakastinlaatikon väliin. Kyllä noilla sormilla neulomaan pystyy, mutta huomaa kyllä että työvälineet ei ole nyt oikein parhaimmillaan… Että juuri nyt pitikin sattua.

KYH#2: Toisena puikoille pääsee töiden jälkeen marttojen ohjeella (vai onko se novitan?) vauvasukat. Pienet ja nopeat neuloa. Nämä menee ystävälle, joka lahjoo ne eteenpäin. Onneksi on näitä pieniäkin töitä, itse silmäilin vain noita isompia. Lankana Novitan Wool vaaleanpunaisena.

2 kommenttia:

  1. Tilannettasi voisi verrata huippu-urheilijan loukkaantumiseen olympialaisten alla ;-)

    VastaaPoista
  2. Hih, "kaikkeni annoin, se ei vaan tällä kertaa riittänyt, kaveri neulo kovempaa..." Harmi vaan kun ei pääse minkään järjestön piikkiin matkustamaan mihinkään aurinkoiselle kisapaikalle :D

    Onneksi nämä loukkaantumiset osoitti jo eilen iltasella parantumisen merkkejä ja nyt on jo normisormet pelissä. Ja ihan ilman douppinkia :D

    VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)