27. huhtikuuta 2011

Jotain sinistä

Kun sairastaa jo neljättä yskätautia kahden kuukauden sisään, niin ei paljon kummeksuta tikuttaa itselle kauluria. Lämpömittari on jo sitä mieltä, että tollasella mitään tekoa enään ole, mutta mulle on, joten sitten sellaisen tein. Malli oli helppo ja eipä tähän nyt mitään ohjetta varsinaisesti tarvitsisi, mutta inspiraation tuosta Purl Sohon ohjeesta sai ja kyllä sen ihan ohjeen mukaan neuloinkin. Paitsi etten tehnyt raitoja, enkä laiskuuttani tehnyt edes ohjeen mukaista väliaikaista aloitusta eli provisional cast onia. Eli todellisuudessa katsoin aloitussilmukkamäärän ja se siitä, mutta kiva idea kuitenkin.


Ohje: Striped Cotton Cowl by Purl Soho
Lanka: Novita Sofia tummansininen 300 g
Puikot: 6 mm


Näppärää ja aivotonta touhua. Lanka oli heräteostos parin vuoden takaa ja hieman harmittaa, että tuota jäi vielä kaksi kerää jäljelle. Pitää sisällään akryylia, puuvillaa ja viskoosia, erillinen viskoosi lanka oli ihan kurtulla ja kiemuralla koko ajan ja erottui muusta langasta selvästi. Mutta väri on kiva, tykkään ja paljon, heti tuli käyttöön. Muut ne kulkee t-paita päällä, mulla on neulepaita, takki ja kauluri. Ei se kuulkaa ole kesä vielä.

6 kommenttia:

 1. Mä kuulun siihen t-paitaporukkaan,mut mulla ei olekan noin kaunista huivia :) Kaunis ja yksinkertainen, ihana väri!

  VastaaPoista
 2. :D No niin mähän haluaisin itsekin kuulua tuohon teepaita porukkaan, mutta oon koko ajan kipeänä :( Heti kun oon pari päivää terveenä niin johan jostain joku ihana räkätauti löytää mut... Ei vaan jaksais, mutta onneks on niin kevättä jo että pakkohan tämän on loppua :D

  Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
 3. Kaunis kauluri ja kyllä sitä tarvii lämpöistä kesälläkin. Joku on povannut oikeinkin koleaa kesää. Mieki tykkään nyt neuloa muista kuin villaisista langoista.

  VastaaPoista
 4. Maila: kiitos :D No tarviihan sitä lämpöistä kesälläkin ja tällä hetkellä ainakin kun on niin kovin kylmä. Mä en henkilökohtaisesti tykkään kauhean kuumasta kesästä, lämmin on kiva mutta tuskaisen kuuma on pidemmän päälle jo liikaa. Toivotaan sellaista sopivaa kesää :D

  VastaaPoista
 5. No tänään miekin kyllä oisin tarvinnu kauluria, niin kovasti tuuli ja satoi lunta... Kiva tämä!

  VastaaPoista
 6. Emma: kiitos :) No nyt onkin hieman kylmempi taas, toivotaan että alkais lämpeämään jo pikku hiljaa :D

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)