1. syyskuuta 2011

Jotain pienen pientä

Kovin verkkaiseen tahtiin täällä valmistuu neuleita, mutta ehtiihän sitä. Oikeita töitä olisi vielä 12 päivää jäljellä ja sitten saa aloittaa lomailun... Sitä ennen saan juhlistaa omia synttäreitä, molemmat peukut on pystyssä, että joku ihana muistaisi syyskuussa langalla... Lakko on pitänyt, mutta kovasti tekisi mieli jotain uuttaa, josko neulomisintokin hieman syttyisi.

Innokkaasti tartuin kuitenkin viime viikolla puikkoihin, kun ystävä pyysi tekemään pipoa ja sukkia 10 viikkoa etuajassa syntyneelle pikkumiehelle. Kun asia on lähellä omaa sydäntä, niin tulosta suorastaan lentää puikoilta. Parissa päivässä olivat pienen pienet myssy, lapaset ja sukat valmiina. Kuvasta ei ehkä saa hyvää kuvaa todellisesta koosta, mutta pienet ovat. Ja silti liian isot 1,6 kiloiselle.


sukat ja lapaset omasta päästä
Lanka: Sandnes Garn Mini Duett sininen 38 g ja luonnonvalkoinen 13 g kaikkiin yhteensä
Puikot: 2½ mm sukkapuikot


Lanka oli jonkin aikaa varastossa marinoitunutta puuvilla/merinovillasekoitetta ja hyvin neuloitui. Tykkäsin ja neulon mielellään uudestaan. Muistiin on hyvä laittaa, että myssyn neuloin 103 silmukalla, sukissa oli 36 ja lapasissa 32 silmukkaa. Kovin pienet tuli.

6 kommenttia:

 1. Voi, miten suloinen pikkupojan setti!

  VastaaPoista
 2. Sööttejä pikkuneuleita :) . Toivottavasti peukut auttavat ja saat ihkulankaa lahjaksi. Minäkin odotan jo lankalakkoni päättymistä, luulisin. Pari kuukautta vielä eikä tunnu edes tekevän tiukkaa, joten pitäisikö huolestua? Entä jos lankahyllyt eivät enää houkuta ja omat varastot tuntuvat ihan riittäviltä? Hui!

  VastaaPoista
 3. Kiitokset kaikille kivoista kommenteista :D

  Heidi: mäkin pidän peukkuja tuohon lahjalankaan, oon jo pari kertaa kävellyt lankakauppojen tuttua reittiä ja vähällä ollut langeta... Vielä on pitänyt, saapa nähdä kuinka käy... Uusi siliteltävä lankalahja voisi viedä aatokset toisaalle :D

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)