19. joulukuuta 2011

Mini Kat

Tyttärelle valmistui marraskuun alussa mini-Kat. Tätä mallia olen neulonut jo useamman ja nyt pakkasin uhmakkaasti langan ja puikot valmiiksi sairaalalaukkuun. Että jos on tekemisen puutetta. Ja hyvä että pakkasin, sillä kävi niinkin hyvä tuuri, että sain ihan yksityishuoneen ja siellä sitä luppoaikaa sitten olikin sen vajaa kaksi päivää, jonka sain sairaalassa viettää kunnes passittivat kotiin. Sanomattakin selvää, että vointi oli ihan hyvä. Hieman sain hämmästyneitä katseita kätilöiltä, mutta minkäs teet, mulla oli neulomisinto päällä.


Ohje: Kat by Kim Hargreaves
Lanka: Katia Merino 100%, purppura 55 g
Puikot: 4 mm resoriin ja 4.5 mm muuhun myssyyn
Silmukkamäärää tiputin yhden mallikuvion verran ja palmikkoja lyhensin urakalla. Kavennukset tein sitten tuntuman mukaan. Suhteellisen hyvin arvioitu ja sopii isomman tyttären päähän passelisti. Paitsi että venyttyään käytössä on nyt hieman löysähkö.

Tämä on muuten se pipo, jonka vuoksi lankalakko loppui. Tähän tarvittiin muutama metri lisää lankaa mutta uudelta kerältä ei paljoakaan tullut neulottua. Ja lankakaupasta lähti kassissa mukaan hieman muutakin ja sen jälkeen sitten marssittiin vielä toiseenkin kauppaan. Mielestäni täysin ansaittua. Hyvästä lakosta ja siitä synnytyksestäkin. Niin ja mieskätilöstä selviytymisestä, siitäkin saanee muutamalla kerällä palkita itseään.

7 kommenttia:

 1. Kiva hattu, ja ihanan värinen lanka!

  Mieskätilöitä ei varmana kovin monta ole, harvinaisuus sattunut kohdallesi!

  VastaaPoista
 2. Mitä? Mieskätilö? Missä? Mäkin haluaisin joskus moisen tavata, kun ei ole vielä vastaan tullut.

  Nih, ja pipo on myös kiva, oikea herkku!

  VastaaPoista
 3. Maria: Kiitos :D No Turussa mieskätilöitä on peräti kaksi.

  Elina: Kiitos :D

  riikka: Kiitos :D

  Tiina: Tyksistä löytyy ihan kaksikin. Mulla ei olis ollut mitään intoa tavata, mutta sainpa kuitenkin. Kokemus sinällään, hengissä edelleen ja lapsikin saatiin maailmaan :D
  Niin ja kiitos :D

  VastaaPoista
 4. Mieskätilö :D Jaajaa, mie oisin varmaan vaatinut vaihtoa :D

  Suloinen myssy!

  VastaaPoista
 5. Emma: Kiitos :D
  Kuule mieli teki, mutta en kehdannut. Eikä siinä mitään, mukavahan tuo kätilö oli eikä sitä siinä kauheasti lopulta ehtinyt ajatella. Tai no ehti, mutta oli sitten muutakin tekemistä siinä. :D

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)