17. lokakuuta 2012

Äidiltä tyttärelle

Äiti on taas laittanut. Tytär sai tietenkin oman rinkulahuivinsa, sillä houkutus neuloa toinen samanmoinen oli aivan liian suuri. Lanka on sama kuin ensimmäisessä eli teeteen Elengant. Tätä pinkkiä oli varastossa inan yli kerän ja kaiken käytin. Varaston tyhjentäminen on niiiiiin kivaa.

Ohje: vadelmakauluri by eilen tein Hanne
Lanka: kaksinkertainen teetee Elegant, pinkki 55 g
Puikot: 3½ mm
Ravelryssa: rinkulakauluri II


Tähän versioon loin 170 silmukkaa ja tein alkuun ja loppuun hieman ainaoikeaa, jotta ei rullantuisi. Rullaantuu kuitenkin, mutta eipä se nyt haittaa. Kuvat ovat taattua neljävuotiaan laatua. Oma tahto ja kuurot korvat ja niilläpä saadaan kivat kuvat. Kauluri on kaulassa nurinpäin mutta saanee noista taas selvää. Sellanen rinkula se on tämäkin. Kolmas on puikoilla.

14 kommenttia:

 1. Kauniin värinen tämäkin rinkula. Ja Elegantista neulottuna on taatusti pehmeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eipähän tarvitse valittaa, että kutittaa :D

   Poista
 2. Ihana väri rinkulassa! Huh, tuo oma tahto ja kuurot korvat kuulostaa niin kovin tutulta. No, sitten voi aina ajatella, että luulisi tuolla tahdolla pärjäävän maailmassa, eikä jäävän kenenkään jalkoihin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai teilläkin? Toki tuo tuntuu olevan ihan yleistä juurikin tässä iässä :) Toivoa sopii :D

   Poista
 3. Sieviä tuubihuiveja tämä ja edellinen! Ja punainen on kyllä pirteä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tämä on kyllä harvinaisen pirteä punainen.

   Poista
 4. Ihana tuo tapasi innostua jostain ohjeesta niin, että samaa tulee monta putkeen! :D Nyt minäkin laitan elonpolku-sukat puikoille, näyttävät niin kauniilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joku voisi olla sitä mieltä että ei nyt niin ihana tapa :D Mutta mulla on tapana jäädä koukkuun asioihin ja nyrpistää uusille jutuille nenää jos ne kiinnosta kun on hyvä ja vanhakin menetelmä :D Oon sellanen vanha sisäinen täti-ihminen :D Elonpolku on kyllä niin ihana malli et ehkä nekin ois taas aika neulasta :D

   Poista
 5. Ihanan pinkki! Kuinkas monta tällaista meinasit tehtailla? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis :D No mä vähän ajattelin jääväni tähän kolmeen, yksi lisää on siis valmiina :D Mutta eihän musta ikinä tiedä ;) Eilen vähän katselin ravelryssa sillä silmällä että näitä rinkuloita on aikas paljon kivoja erilaisia tarjolla niin miksi tyytyä yhteen malliin...

   Poista
 6. Hei onpas hienoja molemmat! (oli jäänyt jotenkin huomaamatta tuo ensimmäinen kaunis keltainen). Tämäkin väri on herkku! Mitähän herkkuväriä se kolmas mahtaa olla? :)

  Meillä vanhempi neiti totaalikieltäytyy tällä hetkellä kaikenlaisista kaulureista ja kypärämyssystä - mutta eihä se passais oikein viipottaa kaula paljaanakaan kelien yhä vaan kylmetessä. Mahtaiskohan hän huolia tällaisen trendikkään tuubikaulurin jos äiti tekis?!

  VastaaPoista
 7. Ihana on, sekä kauluri että tyttö!

  Munkin on kait jo pakko tehdä moinen. Kauluri siis ;)

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)