11. toukokuuta 2010

Huivinsa kullakin...

...ja huvinsa kullakin. Tosin näiden jälkeen tämä huivien teko ei kyllä enää ole huvia. Vielä olisi kaksi huivia pakerrettavana... Onneksi toinen niistä on jo melkein valmis. Tässä kuitenkin äitienpäivähuivit meidän perheen isoäideille. Ensin esittelyssä oman äitini huivi, muut sitten myöhemmin.Omaa äitiä lahjoin kultahopeisella shetlantilaisella. Äiti pitää kaikesta mikä kiiltää ja kimaltaa, joten lankavalinta ei ollut vaikea. Lankana Katian Gatsby, juuri äitiä ajatellen aikanaan ostettu. Lanka on liukas ja neulottaessa todella karhean tuntuinen, neulottuna pintana kuitenkin ihan pehmeä, ties minne se karheus katoaa. Väri oli kaunis, hieman kimalteleva ja 5 puikoilla pinnasta tuli sopivan ilmava ja pitsi erottuu kauniisti.Lanka: Katian Gatsby hopea-kulta 190 g
Puikot: 5,0 mm pitsi-addit


Tästä tuli suht iso huivi, kokoa en taaskaan huomannut mitata. Tällä kertaa pingotin huolella ja tasaisesti myös pituussuuntaan, joten tästä tuli sekä pitkä että leveä. Hieman jännittää, miten tuollainen muovilanka pitää pingotuksen jälkeen mallinsa, mutta ainakin vielä sunnuntaina oli komeassa koossaan, kun eteenpäin lahjottiin.

8 kommenttia:

 1. Jälleen ihan mielettömän kaunis Shetland! Ja ihanat kuvat. Mallineule pääsee niissä upeasti esille.

  VastaaPoista
 2. Kaunis! Lanka näyttää upealle kaikessa kiillossaan, toivottavasti pitää mallinsa käytössä :)

  VastaaPoista
 3. Heidi: Kiitos! Blogikuvissa oon kyllä vähän yrittänyt parantaa. Ja toki miehen hieno kamera auttaa entiseen ixukseen verratuna... :)

  Sufferiina: Kiitos!

  Mari: Kiitos! Toivon todella, että pitää mallinsa.

  Riikka: Kiitos! Aika bling bling lanka oli, mutta niin oli tarkoituskin :)

  VastaaPoista
 4. Hyvin kaunis! Erittäin onnistuneet kuvat :)

  VastaaPoista
 5. Hepuli: Iso kiitos!

  hillanen: Kiitos molemmista kehuista :D

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)