6. lokakuuta 2009

olé

Täällä on neulottu sukkia. Ja kauhealla kiireellä vielä! Kaveri täyttää 30 ja lauantaina vasta äkkäsin, että voisin neuloa neidille sukat. Langaksi valitsin äärettömän pitkän prosessin jälkeen aivan uutuuttaan hohtavan langan valikoimistani, Katian olé socksin. Löysin Turusta uuden lankakaupan Piikkopirtan, järkytys oli suuri, kun kuulin että liike on ollut olemassa jo kahdeksan vuotta! No heillä nämä espanjalaisen Katian langat ovat se päätuote ja niitä löytyikin todella paljon. Ja alelankoja kaupassa oli monta laaria, joista osa tietenkin löysi tiensä myös meidän kotiin... Heillä on myynnissä myös Mokkasukkalankaa, jota on kutkuttanut jo kauemman aikaa ostaa, mutta kaupan olleet värit eivät tällä kertaa iskeneet.



Tässä tämä olé socks city lanka, tykkäsin väreistä kaupassa, joten odotukset olivat kovat. Kun lilan ja violetin eri sävyt ilmestyivät kaikkialle, ajattelin että tuohon muotivillitykseen en sitten minä lähde mukaan, mutta vähän niille olen jo lämmennyt ja tuossakin kerässä niitä on. Yksivärisenä en kyllä edelleenkään ostaisi. Nyt muuten syksyn tullen on lankakerissä hirveän synkkiä sävyjä ja varsinkin sukkalangoissa saa oikein etsimällä etsiä, että löytää muutakin kuin tummia värisekoituksia.



Ohje: Perusvillasukat
Lanka: Katia olé socks city 70g, väri 6651
Puikot: 2½

Lankaa oli kiva neuloa, ohutta ja sopivan karheaa. Muuten tyytyväinen sukkiin mutta... Nuo ihme vauhtiraidat eivät olleet minun makuun. Tykkään sukkalangoista joista tulee vaan raitaa. Kyllä noihinkin tottui, mutta jos saisi valita niin poistaisin nuo vauhtiraidat. Toisaalta aion kyllä hakea vielä toisen kerän ja tehdä Stiinalle myös sukat ja lapaset tästä pirtsakasta langasta, joten ei nyt ihan hirveäkään. =)




Jatkoin toisen sukan siitä mihin kerä jäi enkä lähtenyt etsimään samaa aloituskohtaa, koska nämä oli muutenkin niin pirteät sukat, että hyvin näihin sopii, että ovat inan erilaiset, eikä eroa tullut kuvioon kuin muutaman sentin ja ainahan sitä seisoo jalat hieman eritasossa...

Myös Stiina on saanut lapaset. Nämä on olleet valmiina jo pari viikkoa ja käytössäkin jo. Näissäkin jatkoin mihin lanka jäi, ei sitä tuolla ulkona kukaan huomaa ja suloiset tuli. Naapuritkin jo kehui =D



Ohje: peruslapanen
Lanka: Dropsin Fabel väri 911, näille oli niin kiire tilaus, kun pienet kätöset jäätyivät ulkona, että värikoodi on juurikin sopiva.
Puikot: 2½

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiva kun kommentoit :)