20. lokakuuta 2009

Lahjussukkia

Tässä muutama viikko sitten valmistuneet sukat naapurin pojalle 2-vuotis lahjaksi. Sopivat kuulemma olivat vaikka teinkin 16 cm pitkän jalkaosan. 17 cm näytti jo niin kamalan pitkältä. Näitä on purettu ja neulottu edes takaisin moneenkertaan. Todella vaikeaa arvioida pienen ihmisen jalkaa vain silmämääräisesti. Tosin olihan minulla tieto, että uudet kengät olivat kokoa 27 mutta ei sillä pitkälle pötkitty.Ohje: perussukka, raidallisessa on varressa 1 o ja 1 n, yksivärisessä varsi taas on 2 o ja 2 n, en vain halunnut tehdä samanlaisia.
Lanka: yksivärinen sininen on Nalle aloeveraa kulutus 30 g ja puikot 3½ sekä raidallinen on Katian Olé lankaa kulutus siinä 30 g ja puikot 2½

Myös tofutsies langasta neulotut sukat ovat valmiina, mutta odottavat jo joulua. Ensimmäinen joululahjani on valmis! Hymähdys sille, tosin paniikki kolkuttaa olkapäätä, sillä neulottavaa olisi vielä ja runsaasti.

Lankana tofutsies oli kivaa neuloa, ohutta lanka on, joten tuntui välillä että tyhjääkö tässä neulon mutta valmistuivat lopulta. Lanka on myös ihanan pehmeätä mutta epäilen sukkien lämmityskykyä talvella, tosin kyllä niille varmasti löytyy käyttöä ja kauniit tuli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiva kun kommentoit :)