5. tammikuuta 2011

Puroa ja lapasia

Kaksi päivää ennen joulua sain pikkuveljeltä lahjatoiveen kaulahuivista. Suhtellisen nopea olen neulomaan, mutta rajansa kaikella, joten ilmoitin, että pukki toimittaa sen jälkitoimituksena. Neuloin Purosta raitahuivia ja sain sen valmiiksikin, mutta heräsi syvä epäilys sopiiko tämä nyt ihan veljen kaulalle. Säästän sen lahjalaatikkoon ja neulon toisen.





Ohje: Noro scarf by Jared Flood
Lanka: Novita Puro tundra, iltanuotio ja ruska 210 g
Puikot: 5 mm





Samainen pikkuveli pyysi jo syksyllä pipoa ja lapasia. Pipo valmistui aikoja sitten, lapaset odottivat vuoroon. Tahkosin koon kanssa ja purin, kun tuli niin isot. Vaikka olisikin miehiset lapiot niin ei noin isoja kuitenkaan. Peukaloa varten käytin Langanluonti blogin intialaista peukaloa. Kovin hyvin ei onnistunut minulta tuo peukalo, mutta lapaset yhtä kaikki.



Ohje: peruslapaset
Lanka: 7 veljestä tummansininen 120 g
Puikot: 3½ mm

5 kommenttia:

  1. Kauniit värit huivissa! Viimetalviset Purot on kirkkaampia. Uudet Novitan värikartat tälle keväälle on muuten jo nettisivuilla.

    VastaaPoista
  2. Mikä ettei, veljelle komia kaulaliina. Tosi kivat värit :)
    Hyvä väri myös lapasissa. Alko syyhyttää kans... lapasten neulominen.

    VastaaPoista
  3. Hyvänvärinen huivi, mun makuun ainakin :) Vois itsekin joku kerta kutoa puroraitaa huiviksi kun raitojen makuun on päässy!

    VastaaPoista
  4. Ellimelli: Kiitos :D viimetalviset purot oli kivampia, tämän talvisista en innostunut. Vilkaisin noita värikarttoja enkä innostunut kyllä mistään ja hyvä niin :D

    Maikki: Kiitos :D

    Quickstep: :D Lapasten neulominen ei multa tunnu luonnistuvan sitten mitenkään...

    Outi: Kiitos :D Raidat on niin ihania, tosin mä varmaan kohta kyllästyn niihin ihan totaalisesti kun koko ajan neulon vaan raitaa :D

    VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)