16. tammikuuta 2011

Vuoden nopein

Vaikka vuosi on vasta alussa niin voin surutta jo sanoa, että tämä työ oli ehdottomasti vuoden nopein. Jotta nyt uskottavuus ei kärsisi niin kerrottakoon, että tämä löytyi keskeneräisten korista ja päättelin vain langat ja lisäsin tuon nauhan. Olipa työläs. Josko tähän joskus tekisi jotain koviketta sisälle ja vuorikankaankin.


Tämän ihanan laukun idean olen joskus innoissani kopioinut Jatta soheltaa blogista. Vuosi oli 2007 ja tarkoitus oli antaa tämä joululahjana jollekin. En kyllä muista miksi en antanut, sillä tämä oli vihellystä vailla valmis. No mutta nyt se jää minulle. Yritän saada näitä keskeneräisiä nurkista pois kuleksimasta tai no ainakin valmiiksi, jos eivät uutta osoitetta löydä. Ikävä kyllä tämä ei vähentänyt lankavarastoa, sillä tätä en ollut koskaan mihinkään edes kirjannut.


Ohje: kopioitu kuvasta Jatta soheltaa blogista
Lanka: Novita 7 veljestä harmaana
Muuta: kahvat on novitan, satiininauhaa jonkin verran

12 kommenttia:

 1. Onpa suloinen! Neulotut laukut on siitä hankalia, että se vuori on melkein pakollinen jos aikoo jotain vähänkin painavampaa sisälle laittaa...

  VastaaPoista
 2. Oi kun on söpö laukku, Kannatti tehdä valmiiksi asti! :)

  VastaaPoista
 3. Siis wau,tuo laukku on todella kaunis!

  VastaaPoista
 4. Iiks, tällaisen laukun *tarvitsen* varmaan minäkin. (Olisi lankaa ja kahvatkin varastossa.)

  VastaaPoista
 5. Ihana veska! Tuollasen tahon itellekki.

  Suosittelen lämpimästi vuorikankaan laittamista. Neulotut ja virkatut laukut on mun kokemuksen mukaan aika ongelmallisia ilman sitä.

  VastaaPoista
 6. Kylläpä kannatti saattaa työ valmiiksi asti, hieno tuli!

  VastaaPoista
 7. Suloinen laukku!

  Joskus se viimeistely onkin se kaikkein työläin vaihe, vaikka veisi loppujen lopuksi vain vähän aikaa :)

  VastaaPoista
 8. Tosi söpö! Mullakin olis tuollaset kahvat odottamassa, varmaan kans jokunen vuosi sitten oli tarkoitus tehä joku kiva kesäkassi.. Ens kesäksi sitten..;)

  VastaaPoista
 9. Hieno, ja nopeus antaa potkua tuleville töille :)

  VastaaPoista
 10. Kivannäköinen laukku, ja rusetti viimeistelee sievästi! Mullakin olis kassinkahvat jemmassa, pitäis kehitellä jotain käyttöä..

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaikille aivan ihanista kehuista :)))

  Laukku tulee kyllä saamaan vuorikankaan ja ehkäpä jaksan nähdä vaivan myös kovikkeen kanssa, jotta nuo palmikot avautuvat kunnolla. :D

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)