24. marraskuuta 2013

Iloiset kopiokuplat

Kun näin jokin aika sitten nämä Elinan ihanat kuplat, syttyi sellainen neulomisvimma ettei hetkeen olekaan meillä koettu! Lapset pois alta, äiti kaivaa nyt lankoja! Mullahan on just noi värit kotona seiskaveikasta! Vihdoin kohde tuolle oranssille langalle, jolle käyttöä ei vain ei ole tullut!Onhan näitä Soilen kuplia tullut ihailtua useammassakin blogissa, mutta minä luulin, että ne on kirjoneuletta, joka sattuu olemaan Soilen lempijuttuja. Tarkempi tarkastelu paljasti, että nuo kuplat syntyvät silmukoita tiputtelemalla. Kirjoneule kun ei minulta kauhean hyvin onnistu, mutta en ole myöskään lapasneulojia. Ne ei vain valmistu, vaikka kuinka hienoja malleja yrittäisi. No nämä onneksi valmistuivat kolmessa päivässä ja hienot tuli. Tuli niin hienot, että pakkohan se on tehdä toisetkin. Ja voi mitä väriyhdistelmiä näistä voikaan tehdä!  


Ohje: Kupla by Soile Pyhänniska
Lanka: Novita 7 veljestä, oranssi ja beige
Puikot: 4 mm
Ravelryssa: Kuplat


Kuplarivejä tein ohjeesta poiketen vain 15. Se riitti mun käsille. Toki mulla on paha tapa tehdä liian lyhyitä lapasia, mutta nämä nyt on oikeasti sopivat. Nuo nelosen puikot tuntui liian isoilta mun käsialalle ja veikalle, tuli liian löysää ja reikäistä. Seuraavissa kokeilen ehkä kolmepuolosia, josko tulisi hieman parempaa jälkeä niillä.

11 kommenttia:

 1. Hahaa, seuraavissa :D Mulle kävi ihan samoin. Noita on niin kiva neuloa, että taidan tehdä seuraavien jälkeen vielä seuraavat. Uskalanko muuten kysyä kuinka kauan olet marinoinut tuota oranssia seiskaveikkaa? Meinaan muistelen neuloneeni juuri tuon värisestä seiskaveikasta villapaidan joskus kasiluokalla, ja siitä on muutan aikaa.....


  (kaksikymmentä vuotta)

  VastaaPoista
 2. Oi miten mahtavat! Kyllä munkin on nyt pakko koittaa.

  VastaaPoista
 3. Ai että on söpöt, näyttää oranssi veikkakin harvinaisen hyvältä beigellä kesytettynä :)

  VastaaPoista
 4. Pakko minunkin ehtiä jossain välissä neuloa kuplat, ne nyt vaan on niin hienoja ja tää sun väriyhdistelmä on tosi toimiva!

  VastaaPoista
 5. Nämä on kyllä ihanan iloise! :)

  VastaaPoista
 6. Kiva jos oon saanu tartutettua oranssi inspistä :) Mä tein kanssa tuon 15 kerrosta kuplia ja oli mulle just sopivat. Ja samaan tulokseen tulin kuin sinäkin,että 4puikot oli hieman liian isot ja ens kerralla sit kolmepuolikkaat.

  VastaaPoista
 7. Hienot kuplat! Ihanan iloiset! Mä oon jo tehnyt jotain 4 tai 5 kuplat !!!!

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)