4. heinäkuuta 2014

Heipparallaa!

Kaikki liikenevä vapaa-aika on viime kuukausina kulunut perusarkeen ja omaan harrastukseen. Viime viikonloppuna täysin mukanaan vienyt juoksuharrastus sai jonkinmoisen välietapin Paavo Nurmella puolimaratonin muodossa.
 
 
Tänään alkoi töistä loma ja tarkoitus olisi juoksemisen lisäksi ehtiä neuloakin. Sellainen kutina on että valmistakin vielä saadaan. Siitä toivon mukaan lähipäivinä lisää.

10 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Heipparallaa!! Minä tulinkin tänne kurkkimaan mitä käsityö rintamalla kuuluu! ;) Ihanaa alkanutta lomaa ja auringonpaistetta! ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Josko saisin sitä käsityörintamaakin esille vielä ;)

   Poista
 3. Onnittelut ja nautinnollista lomaa! Juokseminen on kyllä ihanaa, mutta tuollaisista kilometreistä saan vielä vain haaveilla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos! Juokseminen on kyllä ihanaa ja noista kilometreistä haaveilin vielä minäkin viime jouluna mutta siitä se sitten lähti :D

   Poista
 4. Paljon onnea. Hymystä päätellen hyvin meni =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja ihan hyvin meni, vaikka viime tipassa ehdin sairastuakin. Kovasti haluisin jo seuraavalle :D

   Poista
 5. Wau! Onneksi olkoon! Se on aina hienoa kuulla, kun joku innostuu liikunnasta. Ja hyvää lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lukioaikoina juoksin mutta sitten se vain jäi. Pari vuotta sitten löytyi uusi into ja niin on liikkumisesta tullut mukavasti riippuvaiseksi :D Ja kiitos, ilmat ovat ainakin olleet suotuisat loman kannalta!

   Poista

kiva kun kommentoit :)