29. syyskuuta 2010

Undulating Rib Socks

Ensimmäiset sukat ovat valmiina sukkasatoon. Näissä kesti kauemmin kuin luulin. On ollut muutakin puikoilla ja syysflunssaa. Meillä ei ole nukuttu kunnon yöunia kuukauteen. Todella sitkeä yskä ja nyt se näyttää uhkaavasti tarttuneen myös minuun... Mutta ne sukat. Alussa nämä eteni ihan kivasti, sitten tuo malli alkoi tökkiä ja lankakin meni pörrölle ja säänpuolelle. Sisulla ne on nyt valmiit ja näyttää ihan kivalta.


Ohje: Undulating Rib Socks kirjasta Favorite Socks
Lanka: Katia Olé Socks Duetto, väri ruskea 70 g
Puikot: 3 mm
Koko: 39


Puikkoina näissä oli neliskulmaiset puikot, joten puikkokoko vastaa 2½ mm kokoa. Niillä oli yllättävän hyvä neuloa ja tykkäsin muutenkin kun puikkojen väri sointui niin kivasti langan kanssa. Langastakin tykkäsin alussa, mutta pian se jo pörrösi. Langan väreistä tykkään vieläkin ja on se tuo lanka valmiissa sukassa ihanan pehmeää. Nämä menevät joululahjakoriin odottamaan, josko se joulu sieltä taas tulisi.

6 kommenttia:

 1. Langassa näyttää olevan tosi kiva värien vaihtelu, harmi vaan, jos pörrööntyy liikaa...

  VastaaPoista
 2. Neferi: Värit on kyllä kauniit, tykkään tosi paljon. Eipä tuo lanka nyt ihan mahdottomasti pörrönnyt mutta ei se mikään tiukkakierteinen sukkalanka kyllä ole.

  VastaaPoista
 3. Tuo on kyllä kaunis malli ja lanka sopii siihen hyvin. :) Hieno lopputulos.

  VastaaPoista
 4. Riikka: Kiitos! Minä tykkään myös, ihanat nuo värit tuossa langassa.

  VastaaPoista
 5. Kaunis kuvio! Onnittelut Sukkasadon avauksesta.

  VastaaPoista
 6. Ellimelli: Kiitos onnitteluista, tuskien taivaleeksi meinasi muuttua. Nyt seuraavat sukat menivät jo purkuun, en tykännyt mallista. Mutta näiden kuvio on kyllä ihana.

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)