11. elokuuta 2012

Elokuista sukkasatoa

Mullapa on uudet sukat. Mutta ne ei oo mulle, koska monetko sitä ihminen tarvii? No monetko ihminen tarvii tässä vaiheessa vuotta? Mulla on jo aika monet ja nyt saan neuloa lisää, kun lahjon nämä pois. Miehen sisko juhlii vuosia elokuussa ja hänpä tykkää myös sinisestä niin jotta neulompa kivat sukat sinisinä.Ohje: Elonpolkuja by Tiina Kuu
Lanka: Novita Nalle farkunsininen 96 g
Puikot: 3 mm
Koko: 38/39
Ravelryssa: Elonpolkuja IIMinä oon ihan täysin jäänyt elonpolku-mallin pauloihin, vaikka nyt kun on neljännet jo puikoilla niin kyllä muutkin mallit jo kiinnostaa. Tänä syksynä tulee ehkä neulottua tuollaiset semipaksut sukat jos toisetkin. Lankaa on ainakin sitä varten hankittu runsaasti. Minen jaksa nyt ohuita enkä kauhiasti tykkää noista ihan paksuista niin mennään tätä keskitietä sitten. Puikot vaan loppuivat, mutta onneksi kaupasta sai uusia.

P.S. Satu kokeilin sädekavennusta elonpolkuihin ja musta se ei ikävä kyllä oikein sopinut malliin. Kuvaa en huomannut ottaa, kun heti purin ja tein ohjeenmukaisen. Mutta eipä se estä sua tekemästä, jos se sopii sun jalkaan niin samapa se miltä se musta näyttää :D

12 kommenttia:

 1. Nätit elonpolut! Ja kivasti on tekeillä muitakin ihania :).

  VastaaPoista
 2. Onpa taas niin sievät Elonpolut! Ja kivoja aloituksia myös. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat sukat! Nuo on minunkin pakko kutaista!

  VastaaPoista
 4. Iih, iih! Kauniit siniset, pinkeistä puhumattakaan! Noi pinkit on varmaan mulle? ;)

  VastaaPoista
 5. Ihanat Elonpolut, sama malli on täälläkin puikoilla.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat sinisenäkin nuo Elonpolut! Jään mielenkiinnolla odottelemaan tulossa olevia juttuja :)

  VastaaPoista
 7. Sie otit varaslähdön sukkasatoon :D Ja ihminen kyllä tarvitsee yllättävän monet villasukat: joka kenkiin just oikeanväriset, -malliset ja -paksuiset ;)

  VastaaPoista
 8. olen uusi lukija, onpa hienot sukkia noita elopolkuja.. keltaiset ja siniset <3

  VastaaPoista
 9. Ihanat siniset Elonpolut. Nallesta saatavana noinkin kaunista väriä :) Taidanpa käydä kaupoilla minäkin.. Ihania käsitöitä sinulla tosi paljo. Sait uuden lukijan kun löysin sivuillesi.

  VastaaPoista
 10. Nätti on kyllä tuo malli. Nyt kun viileni niin alkaa taas tehdä mieli neuloa sukkia, ei niitä voi olla liikaa. Ihana värisuora sinulla on puikoilla!

  VastaaPoista
 11. Ihastuttavia sukkasia koko blogi täynnä! Tykkään kovasti! :)

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)