8. elokuuta 2012

Rai-rai-raitaa taas

Koska raita on mun kaveri ja oikein kaunista niin pakkohan se oli kyhinä taas vääntää yksi raitapaitakin. Koska miksipäs ei? Löysin kyh-lankoja kaivaessani Regian silkkisukkalangat ja sain idean. Summamutikassa neuloin. Tälle ei ole vielä päätetty saajaa. Ehkä mä kiusaan jotain pientä poikaa tällä, lahjomalla tämän sen äidille, joka sitten pakottaa pitämään. Paita näyttää kuvissa nyt jotensakin nukkaiselta, mutta ei se kyllä ole. Syytän aurinkoa.Ohje: ihan oma ylhäältä alas
Lanka: Regia Silk 4-ply sininen  82 g
Drops Fabel valkoinen 28 g
Puikot: 3 mm
Ravelryssa: Raitapaita/Kyh#4


Huomasin vasta myöhemmin puikoista, että regian lankahan oli värjännyt ne sinisiksi. Liottelin  paitaa villapesuvedessä, jotta saisin suurimmat värit pois, mutta eihän siitä mitään lähtenytkään. Kumma juttu. 

Fabel valikoitui kaveriksi ihan mutu-tuntumalla. Nappasin sopivan paksuisia valkoisia keriä ja silittelin kaulaa vasten. Hupinsa kullakin, mutta tämä kutitti vähiten ja pääsi puikoille. Tämä on ehkä sellanen vähän yli yksivuotiaan kokoa, lanka olisi riittänyt isompaankin, mutta lopetin kun vartalo-osuus oli sopivan pitkä. Hihoissa kävi ihan pikku virhe, kun posotin niitä niin innoissani viimeisenä kyh-päivänä, että unohdin aloittaa kavennukset. Vähän noi hihat nyt pullistelee tuosta olkavarresta, mutta mahtuu ainakin lihaksikkaat kädet sisään. Yksivuotiailla sellaset hyvin usein kun on.

13 kommenttia:

 1. :-) ihana on tämäkin! Sie tikuttelet toinen toistaan ihanampia juttuja!

  Rai-rai vaan!

  VastaaPoista
 2. Rai-rai-raikasta raitaa. Hyvältä näyttää! Hieman hihittelin tuolle vielä tuntemattomalle "lapsiparalle", joka pakotetaan tätä käyttämään :D .

  VastaaPoista
 3. Tyylikäs ja kaunis paita :).

  VastaaPoista
 4. Raita on parasta! Ja niin on nättiä tässkäkin, taas kerran.

  VastaaPoista
 5. Komea raitapaita! Raita on tosiaan sun kaveri :)

  VastaaPoista
 6. Tämä ja edellisen postauksen liivi - oih, niin ihania!!!

  VastaaPoista
 7. Tyylikäs! Raidat on aina pop.

  (Superpehmeä Regia Silk näyttää jo kerällä nukkaiselta vaikkei sitä varsinaisesti olekaan t: lankakaupantyttö)

  VastaaPoista
 8. Voi teitä, kiitos kaikille tuhannesti! Toivotaan että tuntematon lapsiparka tykkää :D

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)