23. elokuuta 2012

Kansas Harvest Socks

Uusia sukkia on tipahtanut puikoilta taas muutamat. Upeimmat on tietysti ihanan keltaiset. Mallina Kansas Harvest sukat, joita varten piti ihan vaivautua liittymään yahoo-ryhmään, jotta ohjeen sai. Eikä siinä mitään, ohje on ilmainen, jännintä oli odottaa hyväksyntää ryhmään, jotta ohjeen sai. Sukissa on 60 silmukkaa, mikä on minunkin tukkijaloille paljon kolmosen puikoilla neulottuna. Tykkään aika napakoista malleista eikä näistä nyt tullut sellaisia, mutta en vain jaksanut laskea uudestaan silmukoita, sillä yhden mallikuvion poistaminen sukissa ei oikein toimi, kun se toinenkin pitäisi ottaa, jotta menisi tasan. Mutta kuvio erottuu oikein hyvin näinkin.Ohje: Kansas Harvest Socks by Jeanie Townsend
Lanka: Gjestal Maija sinapinkeltainen 96 g
Gjestal Silja 2 g
 Puikot: 3 mm
Ravelryssa: Kansas Harvest


 Ohjeesta poiketen tein kantapäänkin mallikuviolla, kun minusta se on niin kiva kun kuvio jatkuu sielläkin. Mallikuviohan esittää ohran tähkää ja onnistuu siinä vallan mainiosti. Kuvat olisi pitänyt ottaa toisinpäin, jotta sen nyt ihan selvästi näkisi, mutta eiköhän se nyt tuostakin avaudu. Nuo "varret" tein yksi oikein kiertäen, vaikka niin ei ohjeessa neuvottukaan. Myös resori on tehty oikein kiertäen mutta se nyt ei kunnolla näy, kun farkun lahkeet ovat tiellä.

Lankana maija on kyllä ihanan pehmeää ja väri on ihana. Keltaisista elonpoluista jäi hieman vajaa kerä tätä keltaista maijaa. Ostin yhden täyden kerän ja ajattelin että se riittäisi. Ehkä joku tarkkasilmäinenkin jo huomasi, että toisen sukan kärki on tehty suht samanvärisestä siljasta... Silja on inan ohuempi lanka mutta rohkenen väittää, että kukaan ei oikeasti näe noissa minkään maan eroa :D Kivat tuli, teen varmasti toisetkin.

13 kommenttia:

 1. Ihanat sukat! Väri on aika rouhea, syksyinen ja kaunis. Aika samansävyisen langan olet löytänyt korvaajaksi, en huomaa mitään eroa :).

  VastaaPoista
 2. Tää on ihana malli, joka on mulla ainakin ollut jonossa jo pitkään (mäkin liityin ohjeen takia tuohon ryhmään) Mut en oo saanut viel näitä neulottua. Kauniit sukat ja väri on ihan täydellinen.

  VastaaPoista
 3. Oi, nämä on ihanat! Mulla on ollu kans nämä jonossa kauan, pitäiskin tekaista nämä syksyllä. ;)

  VastaaPoista
 4. Väri on kyllä upea, ihana viljaisen kellanruskea. Sopii siis malliin täydellisesti! Tähkäkuviot ja varret erottuvat tosi nätisti enkä muuten huomannut mitään värieroa sukkien kärjissä.

  Mystisen tiukan neulekäsialani ansiosta tarvitsen kapean jalan sukkiin 64 silmukkaa kun käytössä ovat kolmosen puikot. Vähän leveämpiin (omiini) sitten 68 ja miehelle 72 ;) .

  VastaaPoista
 5. Ihanan meheviä tähkäpäitä, upeat syyssukat!

  VastaaPoista
 6. Onpas kyllä ihanat! Jotenkin vähän sukkakuumetta ilmassa kun näitä sinun kauniita sukkia on katsellut!

  VastaaPoista
 7. Onpas sievät sukat! Langan vaihtoa ei kyllä huomaa :)

  VastaaPoista
 8. Kauniit syksyiset sukat, upea väri! Pitäisiköhän liittyä ryhmään ihan vain tuon ohjeen takia? Harkitaan... :)

  VastaaPoista
 9. onpa jälleen kauniit sukat, ihana väri tosiaan!

  VastaaPoista
 10. Ihan niinku uumoilin, ihanat niistä tuli!

  VastaaPoista
 11. Onpa kaunis malli ja erityisen ihana värivalinta!

  VastaaPoista
 12. Kumarten kiitän taas kerran! Onneksi syksy on täällä niin saa villasukat taas jalkaan :D

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)