11. maaliskuuta 2014

Fabelin jämiä

Iikku oli tehnyt kivat jämäraitasukat jokin aika sitten ja kun jostain innostuu kannattaa heti laittaa puikoille. Ja kun on vielä mahdollisuus päästä jämistä eroon niin muut pois alta ja puikot käteen. Mulla on muutaman vuoden pyörinyt nurkissa kirjavaa fabelin jämää, josta jo ihan yksistään saisi sukat, mutta mä en kauheasti lämpene tuolle langalle. 
 
Ja minähän en sitten ikinä jaksa nähdä vaivaa lankojen kohdistamisen kanssa. Siitä jatketaan mihin jäätiin. No sattuipa sitten kivasti että tämä kerä jatkui täsmälleen samasta kohtaa mistä ensimmäinenkin sukka alkoi. Niin että ei tuurilla vaan taidolla... Sukista tuli tosi kivat, mutta lankaa jäi vielä yli yksi kerä. Noista ei vain pääse eroon millään!Ohje: perussukka 60 s
Lanka: Drops Fabel ruskea 48 g
ja punaraidallinen väri 911 26 g
Puikot: 2½ mm
Koko: 39
Ravelryssa: Yhden rivin raitaa 
 


14 kommenttia:

 1. kiva jämäsukka, pitääpä laittaa idea muistiin. sinultahan tulee jatkuvasti neulokset valmiina.. :)

  VastaaPoista
 2. Fabel on kyllä ihana lanka varsinkin värit. Minua vähän hirvittää se ohut lanka, siksi kerät ovat pysyneet kaapissa pitkän aikaa. Nämä sukat on kyllä kauniit.

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniit! Kivasti käy tuo ruskea punaraidallisen kanssa yksiin, upeat värit!

  VastaaPoista
 4. Niin kivat sukat, että täytyy samantien varastaa idea!

  VastaaPoista
 5. Voi, miten leppeän värinen raidoitus!

  VastaaPoista
 6. Ihanan rauhallinen ja sointuva yhdistelmä, kauniit!

  VastaaPoista
 7. Mulla on ollut tuota samaa Fabelia ja minäkään en oikein sille syttynyt. Nuo raitasukat ovat kuitenkin aivan tosi kauniit! Tykkään muutenkin yhden rivin raidoista. Harvemmin vaan jaksan itse sellaisia neuloa.

  VastaaPoista
 8. Yhden kerroksen raidat näyttää kivoilta! Miullakin on ollut usein suunnitelmissa tehdä vastaavat, mutta aina on laiskuus iskenyt ja yhden kerroksen raidat on vaihtuneet kahden tai neljän kerroksen raidoiksi :D

  VastaaPoista
 9. Vallan kivat tuli raidoittamalla! Kohdistaminen on kyllä vähän tympäkkää, kun aina jää nöttönen, mutta hauskasti onnistuit rautaisella taidolla siltä välttymään! ;) Fabel on hauskaa lankaa. Mainio hinta/laatu-suhde minusta. :)

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)